Fashion

Google + hangout bij De Bijenkorf vanaf 16:00 uur

Vanmiddag ga ik iets leuks doen! Iets nieuws eigenlijk wel, want ik heb nog nooit eerder meegedaan aan een Google + hangout. De Bijenkorf organiseert vanmiddag de allereerste fashion & beauty hangout voor hun klanten, die vragen kunnen stellen aan de experts over fashion & beauty. Je raadt het misschien al, ik ben de beautyexpert. Samen met Jetteke van Lexmond (styliste) en Karine Bloem (modejournaliste) geven we tips en beantwoorden we vragen.

ik, Karine en Jetteke zullen meedoen met de Google Hangout
Hoe werkt het?

Op de Google+ pagina van De Bijenkorf (google.com/+deBijenkorf) kun je vanmiddag vanaf 16.00 uur de Hangout zien. Ik ben dan, samen met Jetteke en Karine, in de Personal Shopper ruimte van De Bijenkorf waar we kort wat vertellen over de fashion & beauty trends van deze lente & zomer. Je kunt het dus zien als een t.v. uitzending, maar dan op internet en interactief.
Aan de Google+ hangout doen 9 mensen mee, zij zitten thuis achter hun webcam en stellen hun vraag, die wij dan uiteraard weer beantwoorden, althans...dat gaan we proberen. Jij als toeschouwer, kan gewoon meekijken tijdens de Hangout, die ongeveer een half uurtje duurt.

Kan ik nog meedoen?

Nee, niet meer! De Bijenkorf heeft inmiddels al negen mensen uitgekozen die zich eerder hadden aangemeld, er kunnen niet meer dan negen personen tegelijk meedoen met de Google+ Hangout. Maar zoals ik al aangaf, je kunt wel meekijken. Op de Google+ pagina van de Bijenkorf kun je de hangout zien, maar als ik het goed heb, ook op hun Youtube kanaal, daar zenden we dan ook live uit.

Google+, wat is dat ook alweer?
Lastig uit te leggen, maar simpel gezegd is het ook een vorm van social media. Als je al een Google/Gmail email adres hebt, dan heb je ook een Google+ profiel. Dat kun je gebruiken om in contact te komen/blijven met jouw vrienden, familie of collega''s. Maar je kunt er dus ook mensen of bedrijven volgen, zodat je op de hoogte blijft van wat ze doen op Google+. En er zijn ook communites waar je bijvoorbeeld alles kunt lezen over jouw favoriete artiest, sport of hobby....wat dacht van heel veel nagellakcommunties?

Wij hebben ook Google+

Ja ja...ook Beautyscene kun je vinden op Google+! Verwacht er nog niet zoveel van, maar ik zou het wel leuk vinden als dit een plaats wordt waar onze lezers met elkaar (en met ons) kunnen communiceren. Misschien kunnen we er ook een plaats van maken waar we tips, trucs en weetjes met elkaar uitwisselen, een soort forum. Als jij je aansluit bij de community (één druk op de knop) dan kun jij ook een vraag stellen of iets leuks delen, bijvoorbeeld een foto van jouw make-up look. Wat mij betreft gaan we er iets leuks van maken, maar daar hebben we jullie bij nodig!

Je vindt ons via deze link of zoekt op Google+ naar BeautysceneNL. Heb je nog geen Google+ profiel, ga dan naar Google.nl en maak er één aan. Kijk jij vanmiddag ook even mee naar de Hangout?

Deel dit artikel
Back to top