Nieuws

Wie is jouw gentleman? Win een exclusieve gegraveerde Givenchy Gentlemen flacon

Galante mannen? Zijn ze er eigenlijk nog wel? Het is soms even zoeken, maar geloof me..ze zijn er! Givenchy heeft de ultieme gentleman gevonden in Simon Baker, de acteur die jullie misschien wel kennen uit The Mentalist of The devil wears prada. Een heerlijke man, met ondeugende ogen, een open uitstraling en natuurlijk is hij behoorlijk charmant, het perfecte gezicht voor de nieuwe geur van Givenchy, Gentlemen only

Gentlemen Only

is een moderne, elegante houtachtige geur die een moderne interpretatie is van een klassieke herengeur. Givenchy Gentlemen Only is bedoeld voor de moderne man die niet bang is om zijn persoonlijkheid te laten zien, maar dan wel op een nonchalante en eenvoudige wijze...niet al te veel poespas voor deze moderne man.

Givenchy Gentlemen Only is als volgt opgebouwd:

  • top : een mix van groene mandarijn, roze peperkorrels voor een beetje pit, nootmuskaat en berkenblad
  • hart : cederhout, patchouli en vetiver
  • basis : wierrook

Gentlemen Only is een heerlijke, mannelijke geur die zowel schoon & fris als warm & sensueel ruikt, een mooie mix van hoe een man wat mij betreft moet zijn. Ik verkies een houtachtige geur boven de meer waterachtige geuren die je zo vaak ruikt bij mannen, houtachtig maakt het wat aardser, stabieler misschien. Natuurlijk moet de basis wel wat warmer en sensueler zijn, tenslotte zoeken we dat allemaal toch wel in een man?

De Australische acteur Simon Baker is volgens Givenchy de belichaming van de moderne gentleman en als je de onderstaande foto ziet, dan kun je toch alleen maar instemmen? Zijn gevoel voor stijl wordt op een luchtige manier gecombineert met de "laid back" uitstraling die alleen Australische mannen schijnen te hebben. Daardoor wordt het totaal niet stijfjes of bedacht, maar wel erg sexy en charmant. Ken jij ook zo''n man? Zo''n man die altijd de deur voor je openhoudt, met je meegaat tijdens het shoppen en daarna ook jouw tasjes draagt? Of je zijn arm aanbiedt als je hoge hakken draagt? Een echte gentleman.....

Simon Baker voor Givenchy Gentlemen Only door Patrick Demarchelier
Hoe herken je een moderne gentleman? Givenchy heeft 10 geweldige tips op een rijtje gezet, te leuk om te lezen!

Ken jij ook zo''n echte gentleman? Heb jij weleens zo''n moment meegemaakt als je hierboven in het promofilmpje heb kunnen zien? Ik wel hoor, nog niet zolang geleden in New York, toen een stoere bodyguard van Lady Gaga mij een trapje op hielp....ik ben nog steeds verliefd! Nu eens kijken of Simon Baker een keer naar Nederland komt, laat maar regenen!

Wij hebben een geweldig leuke winactie voor jullie, die heel geschikt is voor de aankomende Vaderdag (al is die wel pas in juni) als cadeautje voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid. A.s. zaterdag 23 maart 2013 zal er een fijne Givenchy promotie plaatsvinden in de Bijenkorf in Amsterdam, als je daar een flacon Givenchy Gentlemen Only koopt kun je er een boodschap in laten graveren naar keuze. Op die manier kun jij jouw gentleman eens laten zien hoe je hem waardeert.

Wij geven 4 gegraveerde flacons Givenchy Gentlemen Only eau de toilette (100 ml t.w.v. EUR 81,50) weg aan 4 lezeressen, uiteraard mogen zij hun eigen tekst opgeven. Hoe kun je meedoen?

  • laat ons voor vrijdag 22 maart 2013 12:00 uur in een comment weten welke galante actie je je nog goed kunt herinneren. Dat mag een actie zijn van jouw partner, maar natuurlijk mag dat ook een andere man zijn, het gaat even om het idee. Beschrijf de actie zo goed mogelijk, liefst in verhaalvorm....daar houden we van.
  • laat ons daarna weten welke tekst je zou willen laten graveren in de flacon, je hoeft dus niet te vertellen voor wie de flacon bestemd is, dat mag je natuurlijk geheim houden totdat je de flacon geeft.
  • wil je het nu echt geheim houden? Dan mag je jouw motivatie en tekst ook mailen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Givenchy. Doe dit wel tijdig, uiterlijk vrijdag 22 maart 2013 om 12:00 uur
  • we maken de winnaars vrijdag 22 maart 2013 na 12:00 uur bekend bij de comments en op Twitter, hou dit zeker even in de gaten omdat we de tekst die je wilt laten graveren uiterlijk zaterdagochtend nodig hebben.

Givenchy Gentlemen Only

zal vanaf 15 april 2013 overal te koop zijn, een flacon eau de toilette begint bij EUR 59,50 (50 ml). Tot die tijd is Gentlemen Only exclusief te koop bij De Bijenkorf. Als je a.s. zaterdag een flacon koopt bij de Bijenkorf in Amsterdam, dan kun je deze eenmalig en exclusief laten graveren, handig om alvast in huis te hebben voor Vaderdag!

Ken jij zo''n galante man? Deel het met ons en misschien ontvang jij wel binnenkort een exclusieve, gegraveerde flacon thuis om te geven aan jouw gentleman!

Deel dit artikel
Back to top