Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes week 12 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofd-redactrice Debbie en stagiaire Vivianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
Rockin'' Robin van Deborah Lippmann is zo leuk! Het zijn net ijsjes op je nagels.. Echt een zomers kleurtje! Ik was niet zo''n nagellak fan voor ik bij Beautyscene stage liep, maar er begint toch wel een beetje liefde in mijn hart te groeien voor mooie lakjes zoals deze.

Hoe tof is deze ketting?! Voor maar 10 euro bij de H&M..

Talking ''bout H&M.. H&M heeft een Pop-up store in Amsterdam. Een echte jungle om je bewust te maken van de Concious collectie. Neem een oud shirt mee als je gaat, want die kun je gratis laten bedrukken.

Ik was helaas alleen op stap maar in deze pop-up store van H&M zit ook een photobooth! Jungle printjes zijn helemaal hip en photoboots blijven altijd leuk..

Sidsel van GOSH kwam helemaal uit Denemarken om ons de laatste trends te laten zien met de nieuwe producten. Ik ben erg te spreken over de oogschaduws en de nieuwe kleuren eyeliners.. Wordt vervolgd.......

De look die ik gemaakt heb op de GOSH workshop, ik ging voor vrolijk paars. Vind het dragen van kleur altijd een beetje lastig, vind het al gauw teveel maar deze paarse kleur vond ik toch wel erg leuk!

Of ik het naar m''n zin heb op de redactie? Ja hoor, al die heerlijke mannen.. ''kuch'' Mannenparfums. Krijg het er spontaan warm van!

Ik ging nog even snel naar de kapper, ik voel altijd net een alien als ik onder de droogkap zit. Eindelijk mijn vertrouwde donkerbruine kleur weer terug.. Het duurde even maar ik ben heel erg blij dat ik mijn ''eigen'' kleurtje weer terug heb.

Tot slot deze onwijs zoete lakjes van Bourjois. Ze zijn om op te eten zo schattig. Je zou meteen trek krijgen in macarons, marsepein, cupcakes en andere zoetigheid.. Helaas waren deze niet binnen handbereik maar deze leuke lakjes wel :-)

Nieuwe lens voor de camera! Beetje balen wel, want mijn Canon lens is al binnen de garantietermijn kapot, niet netjes eigenlijk.....

Je hebt ze al gezien in het Beautynieuws, de Rouge Volupté''s shine van Yves Saint Laurent zijn geweldig. Je voelt ze niet zitten, zijn prachtig gepigmenteerd en ze blijven enorm lang zitten....ik ben onder de indruk!

Nice, mijn MAC Archie''s girls tas is binnen! Leuk om mee op vakantie te nemen, handig naar strand of boulevard, exclusief te koop via www.maccosmetics.nl

Steak Tartaar bij Hotel New York is toch wel erg lekker! 

Fijn bijgepraat met de pr dame van L''Oréal...deze cuties komen begin mei in de winkels, binnenkort meer hierover

Ik was al fan van de Silk Epil, maar nu nog meer door de exfolieerborstel die je er nu ook op kunt zetten, handig voor ultra gladde benen.

Nou....ik ben nog niet echt in de stemming om een sprong in een zwembad te nemen, maar misschien (hopelijk) verandert dat snel. Deze nieuwe geur van Essence vind je vanaf volgende maand bij het Kruidvat en hij is heerlijk fris, love it en dat maar voor EUR 6,99

Ik hou van mijn "normale" iPad, maar bij het lezen in bed vind ik hem toch wel een beetje zwaar en dus....iPad mini! Nu nog even oppimpen in Beautyscene style

Proefartikelen lezen.....

Ik probeer een setje kleding te zoeken voor mijn perstrip naar Monaco....maar ik werd een tikje nerveus bij het zien van het programma. Ik las nl. helikopter, 5 sterren hotel, Alain Ducasse, Bond girl en Buddha Bar......wat moet ik in hemelsnaam aan?
Hier logeer ik dus een nachtje....volgens mij ga ik niet slapen, maar genieten van Monaco''s nachtleven...you only love once....en niet twice zoals James Bond *wink* 
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@viviannevB) en ??? (binnenkort meer). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top