Reviews

Vivianne's Favoriete Beautyproducten - Haarverzorging

Inmiddels loop ik al een tijdje stage op de Beautyscene-redactie. En dat ik dol op beauty ben, dat is inmiddels wel gebleken. Omdat ik veel vragen krijg welke producten ik nu zou aanraden ga ik een reeks artikelen maken met mijn favorieten. Vandaag deel ik mijn ''holy-grails'' op het gebied van haarverzorging met jullie! Ik ben heel selectief geweest en heb alleen producten gekozen waar ik echt niet meer zonder zou kunnen. Ben je al benieuwd welke producten mijn favoriet zijn?


Mijn haarverzorging begint in de douche. Hoofdredactrice Debbie was zo dol op Morrocan Oil dat ik wel een fles moest proberen. Ik kan inmiddels niet meer zonder, wat een heerlijke producten. De Moisture Repair Shampoo EUR 19,85 is absoluut mijn favoriet. De shampoo ruikt heerlijk, maakt mijn haar heerlijk zacht en mijn haar zit echt beter dan ooit.
Ik gebruik bijna iedere dag hitte in mijn haar en mijn haar kan af en toe wel een extra''tje gebruiken. Aussie heeft hele fijne 3 minuut maskers voor onder de douche, perfect voor als je net zoals ik niet al te veel tijd hebt om een masker in je haar te doen. Dus gewoon in de ochtend maskertje erin en na 3 minuten uitspoelen. De producten van Aussie ruiken echt heel zoet en lekker. Dit masker is echt een aanrader, het maakt je haar niet slap of futloos. Je hebt de 3 minuut maskers in verschillende versies, ik gebruik nu de Frizz Remedy maar switch binnenkort weer naar het masker die speciaal is voor haar dat veel aanraking komt met hitte. Alle Aussie 3 minute miracle maskers kosten EUR 9,14 en zijn alleen verkrijgbaar bij Etos.

Mijn absolute favorieten op dit moment zijn de producten van Luxurious Volume lijn van John Frieda. De volume mousse en de blow-dry lotion zijn echt aanraders! Waarom? Ze geven mijn haar heerlijk volume zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen, ruiken lekker en geven een fijne textuur aan mijn haar. Mijn haar is vrij fijn en wordt snel zwaar maar de producten van John Frieda verzwaren niet. Over deze producten schreef ik al eerder een review ''Volume alsof je van de kapper komt''. Alle producten uit de Luxurious lijn kosten EUR 9,14 en zijn te koop bij de drogisterij.
''All time favourite'' en ''Holy Grail'' L''oreal Paris Elnett Satin.. Onmisbaar in mijn lijstje en staat al jaren trouw bij mijn beautyproducten. Mijn moeder gebruikte deze haarlak vroeger al en vertelde altijd hoe fijn deze was. Terecht denk ik zo want deze haarlak is voor mijn haar echt de allerfijnste. Ik borstel mijn haar altijd uit als ik krullen gemaakt heb en ik wil dat mijn krullen de hele dag blijven zitten en niet hard worden. De haarspray geeft een subtiele finish die licht aanvoelt, perfect voor overdag maar ook voor een mooie wat heftigere avondlook. De sprays van Elnett zijn te koop bij de drogist en kosten ongeveer EUR 8,00

L''Oreal Mythic Oil heb ik inmiddels al een hele tijd op mijn plankje staan. Geen bad-hairdays meer maar wel mooi verzorgd glanzend haar. Fijne product, houd mijn haar de hele dag mooi en geeft net dat beetje extra. Je doet ontzettend lang met dit product en is ook nog eens leuk geprijsd. Mythic Oil heeft nu een exclusief jasje in samenwerking met Dilek Hanif.. Deze ziet er extra leuk uit tussen al je beautyspulletjes. De Mythic Oil kost EUR 20,00 en is verkrijgbaar bij verschillende webshops en bij kapperszaken.
Op dagen dat ik nonchalant haar wil wat net even wat meer volume en body heeft in de onderkant van mijn haar dan pak ik L''Oreal Nude Touch Techniart erbij. Deze lotion geeft direct stevigheid aan mijn haar. Deze spray geeft geen beach-effect maar zorgt er wel voor dat mijn haar zichtbaar voller is en zijn natuurlijke slag iets accentueert. Aanbrengen op handdoekdroog haar en even onderste boven met de fohn door mijn haar heen. Dit product kost  EUR 16,00 en is online verkrijgbaar en in de kapperszaken.

Zoals je wel ziet, veel van mijn favoriete producten zijn van L''Oreal. De haarproducten van L''Oreal zijn makkelijk verkrijgbaar, doen voor mijn haar precies wat ik wil en de prijs is ook nog eens leuk meegenomen. Mocht je de producten van Morrocan Oil nog niet hebben geprobeerd, zeker even doen want de producten zijn echt de moeite waard. 

Welke haarproducten zijn voor jou onmisbaar? En welk product zou jij graag eens uitproberen?

Deel dit artikel
Back to top