Nieuws

Collection avant-premiere de Chanel - NL release 15 april 2013

Gabrielle "Coco" Chanel inspireerde vrouwen aan het begin van de vorige eeuw om zich te bevrijden van het keurslijf waarin ze gekleed waren door soepele stoffen te gebruiken in haar ontwerpen.Ook op het gebied van make-up zorgde Coco voor een doorbraak, weg met de dikke lagen onnatuurlijke poeders, ze liet gewoon haar zongebruinde huid zien, natuurlijk en toch chique door bijvoorbeeld een mooie lipstick te gebruiken. Chanel introduceert nieuwe kleuren Rouge Coco Shine lipsticks die meer gepigmenteerd zijn en toch nog steeds zeer licht om te dragen, lees je mee? 

In de Collection Avant-premiere de Chanel vind je nieuwe kleuren Rouge Coco lipsticks terug die geïnspireerd zijn door de sfeer van oude films, een natuurlijke beige (Sentiment) maar ook de paars-bruine (Ce soir) kleur die zo past bij de heldinnen van de zwart wit films.

De Rouge Coco Shines bevatten 30 % meer pigmenten, maar blijven toch zacht en smelten als het ware op de lippen. Eerlijk gezegd smelten ze wel heel snel op de lippen, als je eenmaal begint te smeren...dan kun je maar moeilijk stoppen, zo lekker zijn ze!  Hou je wel van wat meer kleur, dan zou je zeker eens moeten kijken bij deze nieuwe tinten, Dialogue is prachtig, klassiek rood en Suspense pittig felroze, echt geen kleurtjes die je over het hoofd ziet.

Rouge Coco EUR 31,00


48 Sentiment & 49 Liaison

51 Ce soir & 52 Grâce

53 Amant & 54 Le baiser
Rouge Coco shine EUR 31,00

77 Ingénue & 78 Interlude

79 Saga & 80 Suspense

81 Fiction & 82 Synopsis

82 Scénario & Dialogue
Vernis EUR 23,00
575 Starlet, 579 Paparazzi (limited edition) & 581 Cinéma

op de foto zien jullie ook de kleur Provocation, die zal ook te vinden zijn in deze collectie
De Collection Avant-premiere de Chanel zal vanaf half april 2013 te vinden zijn bij alle verkooppunten van Chanel, het is een uitbreiding van het vaste assortiment, alle kleuren blijven dus verkrijgbaar. Er is één uitzondering, de nagellak Starlet zal slechts eenmalig te verkrijgen zijn, loop deze prachtige peachy kleur met gouden shimmers niet mis, wat een beauty!!

Welke kleuren schrijven jullie bij op de wishlist? Ik denk aan Liaison, Interlude, Dialogue en natuurlijk Starlet!

Deel dit artikel
Back to top