Reviews

Philips VisaPure - een diepe, milde reiniging in 1 minuut

Hoe reinig jij eigenlijk jouw huid? Gebruik je een facewash, reinigingsolie, milk op een watje of pak je het stukje zeep wat voorhanden is? Of kies je jouw reinigingsproduct heel zorgvuldig uit omdat je weet hoe belangrijk het is? Gebruik je dan ook een tool om de huid nog beter te reinigen? Misschien niet, maar eigenlijk zou dat zeker wel aan te raden zijn, gelukkig brengt Philips deze maand de VisaPure uit, waarmee je jouw huid beter en zorgvuldiger reinigt in één minuut.

De Philips VisaPure kun je nog het beste vergelijken met een elektrische tandenborstel voor de huid, de zachte ronde borstel zorgt voor een veel diepere reiniging van de huid dan je zou kunnen doen met handen, vingers of watjes. De borstel op de Visapure bestaat uit 17.000 zachte borstelhaartjes die niet alleen zeer snel ronddraaien maar ook trillen waardoor het vuil en de dode huidcellen op de huid beter los laat tijdens jouw reiningingsritueel. Hierdoor wordt de huid schoner en zal deze er stralender uit gaan zien, mede omdat de dode huidcellen door de VisaPure goed worden verwijderd.
De VisaPure kan gebruikt worden door mannen en vrouwen van alle leeftijden, ongeacht hun huidtype, zelfs een gevoelige huid kan prima tegen de zeer zachte haartjes van de borstel. Heb je een vette huid met vergrote poriën, dan heb je een goede kans dat de poriën minder zichtbaar worden als je de VisaPure dagelijks twee maal gebruikt.

In de doos vind je de VisaPure, een oplader, twee borsteltjes (1 voor de normale huid en 1 voor de gevoelige huid, er bestaat ook nog een borsteltje voor peelings), een Quick start gids en een gebruiksaanwijzing


De VisaPure is een prachtig uitziende borstel met een prijswinnend design die compleet waterdicht is, waardoor je deze prima onder de douche of zelfs in bad kunt gebruiken. Ideaal voor mij, want ik douche altijd 's avonds en haal dan natuurlijk ook direct mijn make-up eraf en reinig mijn huid. Ik verwijder wel eerst mijn make-up met een olie of met mijn favoriete reiniger van Sensai, ik concentreer mij dan vooral op mijn oogmake-up, die kun je nl. niet verwijderen met de VisaPure.

De VisaPure heeft twee standen, die je kunt instellen door 1 of 2 keer op het lampje/knopje te drukken. Bij het indrukken begint de borstel snel rond te draaien, het enige wat je moet doen is de borstel zacht tegen de huid te houden, je hoeft geen kracht uit te oefenen. Zorg ervoor dat de huid nat is en dat je een normale hoeveelheid facewash gebruikt, je kunt die eerst op de huid aanbrengen, maar ook direct op de borstel. Begin bij het voorhoofd en beweeg de borstel verticaal en horizontaal, zodat je het hele voorhoofd goed schoon borstelt en ga daarna ook nog over de neus naar beneden. Na 20 seconden stopt de borstel, tijd om de wangen en kin te borstelen, eerst de ene kant en 20 seconden later de andere kant.

links de borstel voor de normale huid en rechts de borstel voor de gevoelige huid


De VisaPure is geheel draadloos en werkt op een batterij die je simpel oplaadt als de VisaPure in de houder staat. Je hoeft de lader niet constant in het stopcontact te houden, je kunt de VisaPure zeker twee weken twee keer per dag gebruiken voordat de batterij opgeladen hoeft te worden. Handig ook om mee te nemen op vakantie, de VisaPure is helemaal niet zwaar en past makkelijk in de koffer of toilettas.


Zoals je ziet draait de VisaPure behoorlijk snel rond

VisaPure is helemaal waterdicht en zowel onder de douche, kraan en in bad te gebruiken, heel handig!

Breng wat facewash aan op de vochtige huid en begin met borstelen
Beweeg de VisaPure zachtjes over de huid, je hoeft geen kracht te zetten, de snel ronddraaiende bewegingen van de 17.000 borstelhaartjes zorgen ervoor dat de huid dieper gereinigd wordt dan je gewend bent

Na een minuut borstelen zul je zien dat er heel wat vuil in de borstel zit, spoel jouw gezicht en de borstel goed af, daarna kun je de VisaPure weer ondersteboven neerzetten in de houder.

Ik gebruik de VisaPure nu al een paar maanden en ik ben tevreden over het product. Ik moet jullie wel eerlijk bekennen dat ik altijd al een soortgelijk product gebruik om mijn gezicht te reinigen, de bekende (maar helaas niet in Nederland te koop zijnde) Clarisonic. In gebruik zijn de producten behoorlijk gelijk, al zijn de mogelijkheden van mijn Clarisonic iets uitgebreider. Maar.....de haren van de VisaPure zijn beduidend zachter en voelen zeker fijner aan op de huid, dat merk ik altijd goed al ik weer eens mijn Clarisonic pak. Ik merk persoonlijk vrijwel geen verschil tussen deze twee producten, maar het is natuurlijk niet voor niets dat ik al jaren gebruik maak van een gezichtsborstel, het zorgt er zeker voor dat mijn huid veel schoner blijft. Ik zweer echt bij het gebruik van een gezichtsborstel en de VisaPure staat tegenwoordig standaard in mijn douche, wat een heerlijk apparaat.

Mijn advies:  heb jij het idee dat jouw huid nooit echt schoon wordt? Ziet jouw huid er dof uit en krijg je de mooie glans maar niet terug? Dan zou de VisaPure zeker het product voor je kunnen zijn, dat je kunt gebruiken met jouw favoriete facewash. In gebruik heel praktisch, het is lekker snel (iedereen heeft wel een minuutje over) en zorgt echt voor een schonere, gladdere en stralendere huid.
En wist je dat de verzorgingsproducten ook veel beter gaan werken op een huid die goed schoon is en goed doorbloed (ook één van de voordelen van de Philips VisaPure)? De VisaPure is geschikt voor iedereen, zowel mannen als vrouwen met alle huidtypes, en je kunt deze combineren met iedere facewash of (als je dat liever wilt) reinigingsmelk. Ik zou zelf niet aanraden de VisaPure zonder water te gebruiken, maar dat is eigenlijk altijd beter als je de huid goed wilt schoonmaken. 

De Philips VisaPure op de foto (model SC5275/10) kost EUR 159,99, inclusief twee opzetborstels. Na 3 maanden moet je die vervangen en de prijzen variëren tussen EUR 8,99 en EUR 15,99. Ben jij nieuwsgierig naar een product als deze? Misschien een leuk idee voor een mooie winactie?

Deel dit artikel
Back to top