Nieuws

Guerlain Gloss d'Enfer - prachtige gloss en nagellak

Kleurrijk en glanzend, dat zijn de nieuwste lipglosses en nagellakken van Guerlain die we vanaf volgende maand in de winkels vinden. Onder de naam Gloss d''Enfer brengt Guerlain maar liefst 20 nieuwe lipglosses uit die stuk voor stuk perfect passen in de fifties en sixties trend die we nu zien (denk aan Mad Men). Maar Guerlain heeft ook aan de nagellakliefhebber gedacht met een nieuwe collectie prachtige nagellakken! Love it!

Natalia Vodianova, de muze van Guerlain Makeup, lijkt zo uit een pin-up kalender te zijn gestapt op de promotiefoto van de collectie, wat een heerlijk plaatje is het zo! De nieuwe Gloss d''Enfer lipgloss heeft een extreme glans gecombineerd met een intense kleur, maar voelt wel vederlicht aan op de lippen. En tussen de 20 kleuren vind je vast een kleurtje dat je mooi vindt.

Ga je voor matching nails? Dat kan nu ook met de verleidelijke nagellakken in mooie, maar basic tinten met typische Guerlain namen zoals La petite robe noire en Nahema. Fijn dat Guerlain ook een beschermende topcoat en super glossy topcoat uitbrengt, zo heeft de echte Guerlain fan direct alles bij de hand. Ik zou ze best allemaal willen toevoegen aan mijn collectie!

Gloss d''Enfer EUR 26,50


420 Rouge shebam, 421 Red pow, 440 Coral wizz & 441 Tangerine vlam

400 Gold tchlack, 401 Praline blop, 402 Browny clap & 403 Brun Buzz

464 Guimauve vlop, 465 Bubble gum, 466 Dragée bomp & 467 Cherry swing

468 Candy strip, 469 Fuchsia ding, 470 Magenta waouh & 471 Prune zipLa base protectrice EUR 23,50

La Laque couleur EUR 23,40 

00 Lingerie & 260 Jardins de Bagatelle

64 Gemma & 463 La petit robe noire

Nahema & À la Parisienne

Champs-Élysées & Rouge d''Enfer

L''Heure Bleue & Vega

Le top coat gel EUR 23,50

Ik ben heel erg benieuwd, de producten zijn nog niet gearriveerd op de redactie, ook ik moet het dus nog even doen met de plaatjes, maar dat belooft al heel veel. De nieuwe Guerlain Gloss d''Enfer collectie zal vanaf begin mei 2013 te vinden zijn bij de Guerlain verkooppunten, de producten blijven deel uitmaken van het vaste assortiment.

Wat vind jij van de Mad Men trend die we momenteel zien in make-up en kleding, hou jij ervan? En kijk je uit naar deze nagellakjes en lipglosses van Guerlain?

Deel dit artikel
Back to top