Blogs & Editorial

Beautyscene's nieuwe aanwinst: Malou!

Leuk en gezellig nieuws vandaag, want ik ga jullie kennis laten maken met de nieuwe aanwinst op de Beautyscene redactie! Malou gaat de komende maanden voor Beautyscene aan de slag en daar ben ik heel blij mee, want wat een leuke, enthousiaste en prachtige dame is het! Gek op beauty, vrolijk en gezellig, een schrijftalentje en volgens mij vol inspiratie, wat kan ik mij nog meer wensen. Natuurlijk stelt Malou zich aan jullie voor, lees snel mee...

Ik ben Malou Meeuwes en woon in Haarlem. Ik ben 22 jaar en ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb Taal & Communicatiewetenschappen gestudeerd. Momenteel doe ik de pre-master Logopediewetenschap in Utrecht. Ik woon nog bij mijn ouders, en dat bevalt mij prima. Ik heb al 4,5 jaar een boyfriend en we kennen elkaar al vanaf de brugklas. Geen liefde op het eerste gezicht dus, maar wel echte liefde. Op examenreis in Rome sloeg de vonk over, romantisch toch?

Ik heb de afgelopen paar jaar heel veel geleerd over schrijven en ook ontzettend veel geschreven, vooral voor schoolopdrachten. Ik heb een passie voor beauty en schrijven en waar zou ik me beter kunnen uiten dan hier, op beautyscene.nl? Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Debbie een mailtje gestuurd na onze ontmoeting in de Bijenkorf bij de preview van de MAC Archie’s collectie. Na wat gemaild en gebeld te hebben kan ik jullie met heel veel enthousiasme en geluk vertellen dat jullie mij vaker gaan zien! Ik zal de komende tijd artikelen gaan schrijven voor jonge meiden (maar iedereen mag ze natuurlijk lezen, haha) door een jonge meid! Vooral budgetmerken zullen voorbij komen in mijn looks, reviews, swatches en tips!

Nog meer weetjes over mij? Ik hou van make-up (duhh), vooral van nagellak, blushes, eyeliners en oogschaduw. Foundation is iets wat ik niet iedere dag gebruik, een haat-liefdeverhouding kun je het noemen, misschien omdat ik de perfecte nog niet gevonden heb? Ik heb hele lange wimpers, en super sterke nagels. Minder aan mij? Ik word niet snel bruin, laten we het zo zeggen: helemaal niet. Maar daar heb ik me wel overheen gezet, mooi wit is niet lelijk! Ik hou van hoge hakken, maar van het lopen erop minder. Spijkerbroeken en jurkjes draag ik het meest. En ik doe alles met de fiets (maar heb wel een rijbewijs!). Ook hou ik van koken, maar vooral het opeten ervan en wijntjes drinken met vriendinnen en vrienden is ook wel aan mij besteed.

Ik twitter veel en ik heb ook Instagram. Als jullie het leuk vinden kunnen jullie mij daar volgen, mijn profiel is openbaar, dus voeg me gerust toe. Instagram: maloumeeuwes, Twitter: @maloumeeuwes 

Wat een leukerd, hè? Ik ben in elk geval helemaal blij met haar en ik weet zeker dat jullie dat ook zullen zijn, het eerste artikel staat al ingepland en ik zal jullie alvast vertellen dat je razend jaloers op Malou zult zijn. Waarom? Dat zul je vanzelf zien! Lieve Malou, heel veel succes!!!

Deel dit artikel
Back to top