Nieuws

Ben jij binnenkort de bruid? Op naar Bobbi Brown voor advies en producten

Staat er binnenkort een trouwerij gepland en ben jij het stralende middelpunt? Dan zul je vast al druk bezig zijn met het plannen van de mooiste dag van jouw leven. De bruidsjurk is waarschijnlijk al uitgezocht, de feestlocatie al gereserveerd en de fotograaf geregeld....maar weet je ook al welke make-up je op die dag gaat dragen? Bobbi Brown heeft nu een speciale luxe "bridal" collectie en heeft ook nog een speciale "Bridal Beauty" make-up applicatie bij hun counters. Kijk je mee?

Bij de Bijenkorf counters van Bobbi Brown kun je verschillende make-up lessons volgen, in dit oudere artikel kun je er meer over lezen. Check het wel even bij de counters, omdat ik weet dat er wat verschillen kunnen zijn per counter. Vanaf deze maand wordt er ook een Bridal Beauty make-up applicatie aangeboden. In 90 minuten brengt een professionele Bobbi Brown make-up artiest bij jou de perfecte bruidsmake-up aan, er zijn wel kosten aan verbonden (nl. EUR 150,00) maar dan ben je natuurlijk wel helemaal perfect opgemaakt door een senior make-up artist van Bobbi Brown!

Wil je jouw eigen make-up verzorgen? Dat kan natuurlijk ook prima, helemaal met Bobbi's Luxe collection die helemaal in het teken staat van de grote dag (al kun je de producten erna natuurlijk ook nog gebruiken). Deze collectie zal vanaf deze maand te vinden zijn bij de Bobbi Brown counters.

Luxe palette EUR 69,00


Luxe sparkle powder EUR 51,00


Luxe brush set EUR 105,00


Luxe six pan palette EUR 30,00 (dat je natuurlijk zelf kunt vullen met foundation, blush, oogschaduws etc.)

Natuurlijk heb ik ook nog wel wat tips voor je:

  • oefen jouw bruidsmake-up een paar keer van te voren. Als je een visagiste vraagt om jouw make-up te doen, laat dan ook een proefmake-up doen en maak daar een foto van. Zo kun je de volgende dag nog eens kijken of je tevreden bent.
  • kies een bruidsmake-up waarbij je je comfortabel voelt. Draag je normaal graag een donkere oogmake-up, doe dat dan op jouw trouwdag ook, je wilt op de foto's toch wel graag jezelf zien? Het mag natuurlijk best een tikje feestelijk en hou er inderdaad rekening mee dat er veel foto's worden gemaakt, maar in principe betekent dat natuurlijk niet dat je een complete make-over nodig hebt.
  • draag op jouw trouwdag liefst geen foundation of poeder met als ingrediënt titanium dioxide, dat zorgt wel voor bescherming tegen de zon maar zorgt er ook voor dat je op foto's met flits eruit ziet als een spook....zoek dus liever een andere foundation en/of poeder voor deze dag
  • draag op jouw trouwdag altijd een primer, zowel voor de huid, ogen als lippen, je wilt er natuurlijk wel voor zorgen dat jouw make-up de hele dag netjes blijft zitten, een fixeerspray is eigenlijk ook wel een must
  • experimenteer in de laatste week voor de grote dag niet meer met nieuwe producten, het zou heel vervelend zijn als je op de grote dag opeens onder de uitslag zit. Laat je dus ook niet verleiden tot dat "wondermaskertje" de avond voor de bruiloft....je weet maar nooit! Heb je de producten al eerder gebruikt, dan is het natuurlijk geen probleem.
  • als je vroeg op de dag trouwt en ook een feestje geeft in de avond, dan wil je misschien wel een touch-up doen aan het einde van de dag/begin van de avond. Denk na wat je zou willen doen en zorg dat je alle producten daarvoor bij elkaar zoekt en deze inpakt in een apart tasje (probeer niets te vergeten). Geef het tasje aan jouw bruidsmeisje of aan iemand anders die je helpt op de dag. Probeer even een momentje vrij te maken om je een touch-up te geven en party on......

Kunnen jullie nog meer tips gebruiken voor bruidsmake-up? Laat het mij dan even weten, dan gaan we nog meer fijne tips voor je verzamelen! Ben jij binnenkort de bruid?
Deel dit artikel
Back to top