Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes week 14 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Vivianne:
Mijn week begon met een heerlijk paasweekend.. Rustig aan ontbijten, nagels lakken met The New Black, boekjes lezen en nog even lekker uitwaaien aan het strand. Volledig uitgeslapen en weer helemaal zen! 

Ik ben dol op nagelstickers maar deze combinatie vond ik toch leuk om te laten zien, de nieuwe So laque van Bourjois zijn echt fijn en helemaal af met de welbekende topcoat van OPI. Deze kun je ook makkelijk zelf maken met een velletje bladgoud en wat transparante nagellak.

Tiffany green & Hotpink! De zon ging even schijnen en ik kon het niet laten om mijn lievelingsjasje weer uit te kast te trekken. Deze kocht ik een tijd geleden in Parijs en maakt mijn dag elke keer weer goed als ik hem aan heb.

Ik heb heel lang nagedacht over een quote die bij mij zou passen en bij mijn liefde voor beauty.. Bij deze!

Ik had geluk want Hoofdredactrice Debbie had nog een leuke zomerhoed over :-) Ik kreeg meteen zin in de zomer & je haar beschermen tegen de zon is natuurlijk hartstikke belangrijk (en leuk)! 

Ik ga deze zomer naar Concert @ Sea! Samen met vriendinnen kamperen is echt wel heel leuk, ik ben dol op kamperen ook al zou je dat niet zo snel zeggen. Tentjes opzetten en insecten wegjagen, ik heb er nu al zin in!
Malou:

Donderdagochtend kwam mijn eerste artikel online. Man, wat was ik zenuwachtig. Maar wat een leuke en lieve reactie heb ik gekregen!! Thanks daarvoor. X

Nieuwe slippers van Havaianas! Ik hoeft niets meer te zeggen toch? Deze vind ik echt ge-wel-dig.

Dit is echt m''n favoriete nagellakkleur van Bourjois. Hij is bijna op (dat komt nooit voor) en glanst prachtig met m''n favoriete topcoat van INM out the door.

Vrijdagavond gegeten bij een vriendinnetje in Utrecht. ''Spaghetti'' van courgette in plaats van pasta. Gemaakt met een spiral slicer voor raw food. Echt suuuuper lekker en natuurlijk hartstikke gezond!

Eerste wijntje van 2013 op het terras! Het was koud, maar in de zon goed te doen. Ik hou van de combi grote zonnebril en red lips!!

Debbie:

Pasen! Met zalm, eitjes en Matzes....

Het was even doorbijten met de overgang naar zomertijd, maar het is wel lekker dat het ''s avonds weer licht is natuurlijk!

Emo <3

Geweldige tijgerclutch gevonden in de Zara online shop, ik hou ervan om daar te winkelen, meestal binnen twee dagen binnen met express verzending....gevaarlijke winkel voor mij!

Ik koop echt teveel panterdingen.....Nel Veerkamp heeft een waardig opvolgster en deze zomerse versie van Roberto Cavalli past wel in die look

Sally Hansen brengt deze maand nieuwe kleuren Total Salon manicure uit, dit is de beeldschone Mermaid''s tale, ik ben verliefd!

Nog meer liefde voor deze ombré trenchcoat van Karen Millen (check hem hier)....ik heb hem nog kunnen weerstaan omdat ik eigenlijk een Burberry trenchcoat wil hebben, maar ja....deze is ook wel leuk!

Zaterdagochtend om half negen bij de kapper, veel te vroeg en ik kwam er vandaan met krullen...nou ja, slag in mijn haar

Yeah!!!!!! De zon schijnt en Sem gooit het dak open!

Een rustig weekend? Lang geleden, ook op zaterdag gaat het door op Beautyscene HQ, ik moet nog wel een beetje vooruit werken want er staan twee daagjes Parijs op de agenda volgende week!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@viviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top