Blogs & Editorial

De beautyproducten waar Malou echt niet zonder kan

Toen ik nog "gewoon" lezeres was bij Beautyscene (ben ik natuurlijk nog steeds...) keek ik altijd met veel plezier naar de favorieten artikelen, heerlijk om even te neuzen tussen andermans favorieten. En ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook wel door geïnspieerd werd, er zitten toch altijd weer interessante en leuke spullen tussen. Vandaag laat ik jullie kennis maken met mijn "echte" favorieten, producten waar ik niet meer zonder kan, kijk je mee?

Ik heb veel specifieke favoriete producten die ik ontzettend mooi vind, maar die gebruik ik niet elke dag. Ik heb ook producten die ik echt dagelijks gebruik, of sowieso een aantal keer in de week. Dat zijn producten waar ik echt niet zonder kan, en waar ook (bijna) geen vervanger voor te vinden is. Misschien zijn er wel vervangers, maar ik heb ze nog niet gevonden!

Qua nagellak kan ik echt niet meer zonder deze basecoat van Orly, de Orly Bonder (EUR 12,95). Deze basecoat bevat rubberen deeltjes, deze deeltjes zorgen ervoor dat de andere nagellaklagen goed hechten aan de basecoat. Hierdoor wordt de houdbaarheid van mijn nagellak verlengt. In combinatie met de topcoat van INM out the door (EUR 14,95 fotoformaat) blijft je nagellak zeker een aantal dagen echt perfect zitten zonder te chippen. Ook glanzen je nagels echt prachtig door deze topcoat. Hij is ook verkrijgbaar in een kleiner flesje, maar hij gaat zo snel op bij mij ... De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van MissLipgloss.

Even ter verduidelijking nog wat foto’s. De eerste foto plaatste ik donderdag op Instagram, vlak na het aanbrengen van mijn nagellak. De tweede foto maakte ik de maandag erop en mijn nagellak zat nog perfect!! Gewoon 5 hele dagen zonder te chippen of te slijten. Je kunt wel stellen dat ik behoorlijk FAN ben!
Iedere keer als ik heb gedoucht, föhn en stijl ik mijn haar. Dat is natuurlijk hartstikke beschadigend voor mijn haar, maar ik heb daarna wel een mooi resultaat. Ik gebruik geen conditioner in mijn haar, ik was het alleen onder de douche. Het weglaten van een conditioner doe ik pas sinds ik wat korter haar heb. Toen ik lang haar had, gebruikte ik altijd een shampoo en een conditioner. Maar ik heb nu het gevoel dat mijn haar te zwaar wordt hierdoor en er geen volume meer in zit. Daarom gebruik ik na het douchen een olie in mijn haar. Ik gebruik Morrocanoil Treatment (EUR 14,90 voor 25ml) of BC Treatment (EUR 18,95) van Schwarzkopf Professional. Vervolgens föhn ik mijn haar en voor het stijlen spray ik de Elnett Heat Protection (EUR 7,99) in voor de bescherming van mijn haar tegen de hitte van de stijltang.

Zonder eyeliner en mascara ga ik bijna niet de deur uit. Een rondje lopen met de hond, of even naar de sportschool zonder make-up vind ik geen probleem. Maar verder draag ik dagelijks altijd een winged eyeliner en een volume mascara. De eyeliner zorgt er ook voor dat ik grotere ogen krijg, wat ik erg mooi vind omdat ik een bril draag. Daarnaast gebruik ik altijd een volume mascara. Deze van Gosh (EUR 12,99) is echt super fijn. En de Master Precise eyeliner (EUR 9,99) van Maybelline? Tsja, daar heb ik ook echt nog geen vervanger voor kunnen vinden. Hoeft ook niet, want hij droogt niet snel uit, is pikzwart en werkt super fijn!


Als laatste kan ik ook niet zonder handcrème. Ik gebruik nu een handcrème van Nivea Pure & Natural (EUR 3,99), maar het kan ook van een ander merk zijn. Ik merk wel kwaliteitsverschil, maar het is maar net wat ik in huis heb gehaald. Ik vind dat je nagels nog zo mooi gelakt kunnen zijn, maar als je dan ontzettend droge handen hebt met velletjes en droge nagelriemen, komen de mooi gelakte nagels niet meer tot hun recht. Ik zorg er echt altijd voor dat mijn handen goed verzorgd zijn.

Er zijn misschien nog wel een aantal producten waar ik niet zonder kan, maar dit zijn wel de belangrijkste. Hebben jullie ook vergelijkende producten waar jullie niet zonder kunnen?
Deel dit artikel
Back to top