Blogs & Editorial

Vivianne's Beautytreasures tips deel 2

In Vivianne''s Beauty Treasures laat ik de producten zien die ik gevonden heb op de Beautyscene redactie! Er komen heel veel mooie producten voorbij die niet altijd in een artikel besproken worden, maar toch de moeite waard zijn om te vermelden. Andere producten heb ik getest en vind ik erg prettig in gebruik. Deze ''treasures'' wil ik graag met jullie delen. Ben je benieuwd geworden welke ''treasures'' ik dit keer gevonden heb?


Ik test best wel wat producten voor Beautyscene en zo nu en dan springen producten er voor mij echt uit zoals het Clinique Moisture Surge overnight Masque (EUR 37,20) dit is een fijn masker wat je dun aanbrengt voor dat je gaat slapen. Mijn huid voelt de volgende ochtend zacht aan en ziet er een stuk gezonder uit! De Ultra Calming Facial Toner van Rituals (EUR 11,50) ruikt zo lekker, ik gebruik graag een tonic of een toner maar dan wel het liefst zonder alcohol, zoals deze. Als ik deze toner van Rituals gebruik merk ik dat mijn huid een stuk minder rood ziet, daar houden we toch allemaal wel van?
Wie heeft er nu nooit een puistje? Ik wel maar deze Vichy Normaderm  Hyaluspot (EUR 12,95) droogt mijn puistjes of andere vervelende plekjes meteen uit en maakt de huid er omheen vrij van bacteriëen. Ook onmisbaar in mijn huidverzorging is de Vichy Total Mat gel (EUR 15,25),  deze breng ik het liefst aan tussen mijn wenkbrauwen en op mijn voorhoofd omdat ik sommige dagen daar soms best kan glimmen.

Mijn nagels waren droog en braken best snel af. gelukkig was hoofdredactrice Debbie mijn reddende engel en kwam met het fijne setje Nail repair van Trind (EUR 23,24). Ik geloof dat ik nooit meer zonder kan, want mijn nagels hebben er echt nog nooit zo mooi uitgezien. Ik schreef ook over de L''Oreal Paris Color Riche Le Nail Art stickers (EUR 7,99), die ik al een tijdje graag gebruik, ik ben dol op nagelstickers en ik vind die van L''Oréal Paris op dit moment het leukst, deze witte "kanten" nagels ga ik zeker snel dragen.
Ik heb niet snel een zwak voor nagellak maar dit schattige lakje van Deborah Lippmann (EUR 21,00) heeft mijn hart toch wel echt gestolen, net zijn ijsjes op mijn nagels! Al die nagellak moet er dan ook weer af en ik vind de Herome Easydip (EUR 10,10) toch wel heel fijn, het scheelt ook weer watjes. Kleine opmerking, het "gaatje" in het schuim is een beetje aan de smalle kant, waardoor je dikkere vingers zoals duimen lastiger kunt ronddraaien in het potje. 

Ik kan het niet genoeg zeggen, maar de Healthy Mix van Bourjois (EUR ) is echt heel erg fijn. Het maakt mijn huid mooi en er zijn heel wat kleuren te koop zodat ik, zomer of winter, nooit zonder perfecte kleur hoef te zitten. Wil ik wat minder dekking dan een foundation, dan gebruik ik sinds kort graag de L''Oreal Paris Luminizer Code BB Cream (EUR 13,99), de BB cream blijft lang zitten, is precies mijn kleur en voelt prettig aan op mijn huid, lekker voor als het weer wat mooier weer wordt.
Ik was eigenlijk nooit zo''n fan van de ''gewone'' Chubby sticks maar de Clinique Chubby Stick Intense (EUR 18,80) heeft een standaard plekje in mijn tas en vind ik net wat sneller aan te brengen dan een lipstick, handig dus en de kleuren zijn ook nog eens pretty.
Deze week testte ik het Hair dye Powder uit van Essence Floral Grunge (EUR 2,59) en ik verwachtte er nou niet echt zo veel van.....tot het in mijn haar zat.....ik had echt ''Ombre-hair'' en het was nog makkelijk aan te brengen ook. Ik ga snel nog in de winkels kijken of ik nog een potje te pakken kan krijgen. Last but not least, de Etos High Lighting Illuminzer (EUR 2,99) is een product dat niet in mijn everyday bakje ligt maar die ik wel graag gebruik als ik moe ben of naar een feestje ga. Dit product dep ik dan een beetje op mijn jukbeenderen voor een extra glanzend effect.

Dit waren mijn ''Beauty-treasures'' van deze keer. Er komt natuurlijk ontzettend veel voorbij hier op de redactie. Vaak post ik leuke producten al op Twitter of Instagram. Natuurlijk ben ik ook regelmatig onderweg om de laatste nieuwe producten te ontdekken en ook dat deel ik graag met jullie.

Naar welke ''Beauty-treasures'' ben jij benieuwd geworden? Of heb je zelf een product ontdekt dat je misschien wel met mij wilt delen?  

Deel dit artikel
Back to top