Reviews

Lancôme Hypnôse palette's - swatches, review & looks

Hebben jullie de nieuwe Lancôme Hypnôse palette''s al gezien in de winkels? Ze zijn echt geweldig, de kleurencombinaties zijn prachtig en de oogschaduws zijn zo fijn om op te brengen. "Effortless" zonder enige moeite tover ook jij een mooie ooglook tevoorschijn, zelfs met de bijgevoegde applicators gaat dat eigenlijk heel goed. We hebben 6 van de 12 palette''s voor je op de foto gezet en natuurlijk ook een paar looks gemaakt, kijk je mee?

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er 12 nieuwe oogschaduwpalettes uitgebracht, verdeeld over 3 groepen. Je kunt dus simpel kiezen tussen een wat meer uitgesproken look in de "drama eyes" palettes of juist gaan voor een look die wat natuurlijker is in de "doll eyes" palettes of gaan voor een geraffineerde look met extra glans in de "star eyes" palettes. Wij hebben een mooi mix om je te laten zien, voor welk palette zou jij kiezen?

Hypnose Drama eyes Bain de minuit EUR 57,00


Hypnose Star eyes Brun adore EUR 57,00



Hypnose Doll eyes Fraicheur rose EUR 57,00



Hypnose Star eyes Kaki chic EUR 57,00


Hypnose Drama eyes Mon smoky EUR 57,00


Hypnose Doll eyes Reflet d''amethyste EUR 57,00

Inmiddels heb ik  4 van de 6 palette''s getest en stuk voor stuk vind ik ze echt erg fijn. De oogschaduws zijn zacht, goed gepigmenteerd en goed op de brengen. De oogschaduws laten zich goed blenden en mengen, maar blijven wel op hun plaats en dat zorgt ervoor dat de kleuren goed zichtbaar blijven. De applicators zijn prima, met de sponsapplicators kun je de oogschaduws aanbrengen en met het "echte" kwastje kun je de kleuren wat vervagen, handig als je geen andere kwasten bij de hand hebt. De houdbaarheid van de oogschaduws is heel goed, zelfs zonder oogschaduwbasis blijft de oogschaduw de hele dag goed zitten

Er zijn ook een aantal nieuwe khol potloden uitgebracht verpakt in een penvorm die je simpelweg omhoog draait. Ze zijn vrij stug en een beetje plakkerig, maar wel heel goed gepigmenteerd en inderdaad waterproof. Toch is verwijderen niet echt een opgave, met een goede make-up remover lukt dat prima (al kunnen er wel wat restjes achterblijven tussen de wimperhaartjes, altijd lastig bij een longlasting eyeliner natuurlijk). De Lancome Khôl Hypnôse is uitgebracht in 5 standaard kleuren die prima zijn voor dagelijks gebruik, de kohlpotloden zijn vrij zuinig in gebruik, juist omdat ze zo gepigmenteerd zijn en je kunt ze ook op de waterlijn gebruiken. Ze kosten EUR 24,99 per stuk.


01 Noir, 02 Brun, 03 Marine, 04 Prune & 05 Vert




Ga jij ook voor een (subtiel) kleurtje op jouw wimpers? Goed nieuws, want Lancôme heeft een aantal mooie nieuwe tinten in het assortiment. Of je nu kiest voor de verlengde, perfect separerende Doll eyes of juist voor meer volume in de Hypnôse drama of Hypnôse Star, ze zijn er! Mijn favoriet is zeker de Doll eyes in So Ruby of de fijne Noir midnight in waterproof, van welke Lancôme mascara ben jij altijd fan? Heb je de nieuwe kleuren al gezien?

v.l.n.r. Brown, Blue & Grey

Iets minder te spreken ben ik over de Artliners, die vind ik om op te brengen op zich wel prima, maar de formule is nogal dun en waterachtig, waardoor je lastig direct een dekkende lijn kunt maken. Er is wel een oplossing, breng een lijn aan, laat even drogen en breng daarna nog een lijn aan om het dekkend te maken. Maar eerlijk gezegd is dat niet zoals het hoort te zijn, zeker niet omdat de artliners EUR 35,00 kosten. Toch zien ze er op de foto hierboven wel heel mooi uit, de kleuren zijn zeker de moeite waard.

Wat vind jij van deze nieuwe Lancome producten? Heb jij al een favoriet palette gezien tussen de foto''s? Bekijk alle informatie over deze nieuwe producten nog even in dit eerdere artikel.

Deel dit artikel
Back to top