Nieuws

Catrice Limited edition - Hip Trip half mei/juni 2013

Het festivalseizoen komt er weer aan! Heb jij al een kaartje voor je favoriete festival kunnen bemachtigen? Heerlijk in de zon genieten van jouw favoriete band en ondertussen een kleurtje opdoen geeft natuurlijk het ultieme zomergevoel. Catrice komt met een hele vrolijke limited edition collectie met producten die ideaal zijn voor in jouw festivaltasje! Een mooie glanzende lipstick met een lichte textuur in combinatie met een flamingoroze blush, dat misstaat niemand toch?! Ben jij al klaar voor het festivalseizoen? Kijk dan snel mee naar de Hip Trip collectie van Catrice.


Dit vind ik altijd de allerleukste filmpjes om te zien! Catrice laat ons hier zien op welke looks de producten gebaseerd zijn. Gekleurd haar mag nog even en dat is zeker leuk het aankomende festivalseizoen, welke combinatie ga jij kiezen?

Eyeshadow Palette EUR 4,99 - 01 Haunting Melody
Een kleurrijk palette waar je een gekleurde look mee kunt maken voor overdag. Je kunt met dit palette een lichte look maken met een ''pop of color'' of juist een wat donkerdere ''denim'' look met donker- en lichtblauw. Bij dit palette zit een handig kwastje en applicator, ideaal voor in jouw festivaltasje.

Sheer Lip Colour EUR 3,99 
Zeer transparante kleuren in deze lipstick met gel textuur, die je bijna niet voelt zitten op de lippen. Ideaal voor als je onderweg toch wat glans op jouw lippen wilt, maar niet zo veel tijd hebt alles netjes en precies bij te werken.

01 The Salmon Dance, 02 Wheels on Fire, 03 Nude & Rude.
Hydrating Bronzing Powder EUR 4,59
Deze bronzer maakt jouw zomerlook helemaal af en deze mega bronzer hydrateert de huid ook nog eens extra, altijd goed om te weten natuurlijk!

Satin Blush 01 Light My Fire EUR 3,99
Deze blush geeft je (blijkbaar) een frisse flamingoroze gloed op jouw wangen. Je brengt hem al deppend aan met de vingertoppen op de wangen. Wil je een heftig effect? Gebruik dan meerdere laagjes over elkaar heen. (helaas was de foto van de blush niet bij het persdossier gevoegd...)

Ultimate Nail Lacquer EUR 2,99
Jouw festival look is natuurlijk niet compleet zonder opvallende nagellak. Of je nu voor spijkerbroekenblauw of juist flamingo roze gaat, het is eigenlijk al snel goed! Ze beloven lang te blijven zitten zodat je je het hele festival lang geen zorgen hoeft te maken over je nagellak.


 

01 Blue Highway, 02 Green days, 03 The Salmon Dance, 04 Wheels on Fire en 05 Nude & Rude.
Passport Cover EUR 4,99
Stop je belangrijke papieren, festivaltickets en je paspoort in dit hoesje en je bent deze belangrijke papieren zeker weten nooit meer kwijt. Dit neon roze hoesje is een echte eyecatcher en valt zeker op in jouw tas. Nooit meer je tas ondersteboven hoeven keren, wat zou dat handig zijn! Als je dit mapje ziet, dan weet je dat je je spullen nog hebt!



Ik krijg al helemaal zin in de zomer en de heerlijke festivals in de zon. Lekker in het gras zitten genieten van een ijsje of een drankje met de lekkerste muziek op de achtergrond. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de Sheer lip colours en de Satin Blush.. Ideaal om mijn gebronsde kleurtje wat meer kleur te geven. Het hoesje voor je paspoort is een echte ''eyecatcher'' dus als je nog geen mooi hoesje hebt is dit zeker een must-have voor aankomende zomer! Oh ja, vergeet natuurlijk niet om ook voldoende zonnebescherming mee te nemen en vooral ook voldoende (niet-alcoholische) drankjes te drinken als het echt warm is!

De Catrice Hip Trip coilectie zal waarschijnlijk vanaf half mei in de winkels van Kruidvat te vinden zijn, een exacte datum kunnen we jullie echter niet geven. Hou het dus zelf even in de gaten als je de producten niet wilt mislopen.

Welk product van de Catrice Hip Trip collectie staat er op jouw verlanglijstje?
Deel dit artikel
Back to top