Nieuws

Essence trend edition Ticket to Paradise half juni/juli 2013

Een vliegticket naar het zomers paradijs.. Wie wil dat nou niet? Essence neemt ons mee naar tropische eilanden en azuurblauwe zeeën. Het fijne zomergevoel komt alweer helemaal naar boven bij het zien van deze collectie. De shimmer powder tovert een gouden gloed op je gebruinde huid en de vrolijke nagellakjes geven je heel even het gevoel dat je op een tropisch eiland zit. Opvallend in deze collectie zijn de gekleurde haarmascara''s, een echte musthave voor deze zomer! Hou je van kleurtjes en kun jij ook wel een tripje naar een zonnig eiland gebruiken? 

Oogschaduw in een potje EUR 2,89
Deze jelly oogschaduw laat jouw ogen stralen, drie kleuren die bij elke oogkleur mooi zullen staan, helemaal in combinatie met een zomers tintje!

01 Dive with me to the island, 02 Deep Sea Baby, 03 tropical heat
Lipgloss EUR 1,99

Deze glosses doen mij denken aan heerlijke cocktails aan het zwembad, heerlijk in bikini onder een palmboon uitrusten met een glanzende gloss op je lippen.

01 Sun said red, 02 my treasure island & 03 dive with me to the island
Lipliner EUR 1,39

Wil je dat je lippen de hele dag een kleurtje houden? Dan zijn deze lipliners zeker iets voor jou. Kleur de hele lippen in met de lipliner en ga er vervolgens met een gloss of lipstick overheen hierdoor blijft de kleur langer op je lippen zitten en kun je met een gerust hart van de zon genieten.

01 Sun Said Red & 02 My treasure Island
Nagellak EUR 1,89

Het heerlijkste van de zomer vind ik altijd de vrolijke lakjes. Eindelijk kunnen de teenslippers en sandaaltjes uit de kast en die staan natuurlijk veel leuker met een fijn kleurtje op de nagels!

01 Dive with me to the island, 02 tropical heat, 03 Sun said red & 04 my treasure island
Shimmer Powder EUR 2,99

Niets is mooier dan een gouden gloed op een bruine huid. Deze shimmer powder kun je heel lichtjes over je hele gezicht aanbrengen maar ook als highlighter op de jukbeenderen gebruiken. Deze shimmer powder heeft ook nog eens een hele mooie print dus die staat zeker leuk ook als je hem niet gebruikt.

01 tropical heat
Haar mascara EUR 2,99

De kleurtjes in je haren zijn weer helemaal terug, wil je tijdelijk een kleurtje in je haren dan kan dat met deze mascara''s die speciaal voor je haar zijn. Je wast ze er gemakkelijk uit dus ze zijn ideaal voor een dagje zonnen. Je kunt er ook een leuk ombre effect mee maken door ze alleen in je punten aan te brengen.

01 rumble in the jungle & 02 dive with me to the island

Wat een leuke collectie, ik krijg meteen zin in de zomer. Het shimmer powder ziet er echt waanzinnig mooi uit en zal vast en zeker de winkels uitvliegen. Zelf ga ik een leuk lakje proberen te bemachtigen want niets is leuker dan vrolijk gelakte teennagels in combinatie met een slippertje. Ook ben ik erg benieuwd naar de haarmascara''s, toen ik jonger was waren deze super populair en ik denk dat we ze nog wel meer zullen gaan zien! De Essence Ticket to Paradise collectie ligt vanaf half juni 2013 in de winkels en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Belgie.

Vind jij het shimmer powder ook zo mooi? Welk product staat er op jouw verlanglijstje?

Deel dit artikel
Back to top