Nieuws

Givenchy Croisière zomer make-up collecties 2013

In mijn favorieten filmpje van gisteren hebben jullie kunnen zien dat ik fan ben van Le Rouge van Givenchy, de prachtige lipsticks in een heel mooie lederen huls. Ik hou wel van zo'n edgy verpakking en wat is er stoerder dan zwart leer? Nou.....wit leer bijvoorbeeld, want dat past natuurlijk veel beter bij de zomer die eraan komt. Givenchy heeft dat heel goed bedacht, hun Croisière zomermake-up collectie is dan ook weer heel mooi om te zien, ik hou ervan! Kijk je mee hoe mooi Liv Tyler er weer uitziet?

prachtige foto van Liv, de ketting is ontworpen door Ricardo Tisci van Givenchy
Reflet Precieux - Satin Body Enhancer EUR 50,00 (50 ml) limited edition

Een parelmoer glanzende bodylotion die je huid een subtiele glans geeft door de lichtreflecterende deeltjes. 


Le Rouge Givenchy in twee kleuren 309 Croisiere Fuchsia en 310 Croisiere Coral EUR 34,00 limited edition
Een intens gepigmenteerde lipstick met een matte dekking, dit keer komen deze lipsticks in een zomers jasje namelijk van wit leer, wat mij betreft echte musthaves!

Le Vernis Givenchy in twee kleuren 11 Croisiere Mat Orange en 12 Croisiere Purple EUR 20,50 limited edition
Deze nagellakken passen goed bij de stoere Le Rouges, de oranje lak heeft een matte finish terwijl de paarse lak juist extra glossy is. 

Naast de speciale limited editions laat Givenchy ook altijd een aantal producten uit hun vaste collectie zien die de andere producten heel goed aanvullen. De Mister Radiant Visage geeft de huid een mooie glow en wat kleur op de wangen breng je aan met de Poudre Bonne Mine, die kun je ook in verschillende kleuren krijgen.

  • Mister Radiant Visage EUR 36,00 voor 30 ml
  • Poudre Bonne Mine EUR 46,00
  • Baume Gloss EUR 27,50

Maar er is nog meer, de nieuwste mascara van Givenchy is ook in een zomers jurkje (jasje klinkt zo warm) gestoken, niet zomaar een jurkje, maar ook één van wit leer. Natuurlijk hoort bij de zomer een waterproof mascara en die kun je dan ook in twee tinten vinden, vooral de paarse is prachtig...maar de zwarte is natuurlijk wat beter te combineren. Ik kan jullie wel alvast verklappen dat deze zomer de zomer van de gekleurde mascara's gaat worden....ik zie ze overal!

Noir Couture Waterproof in de kleuren 01 Black Velvet en 02 Purple Violet EUR 32,00


De producten van Givenchy Le Makeup zijn alleen verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas, de Croisiere collectie is verkrijgbaar vanaf 6 mei 2013. Musthaves voor mij zijn zeker de prachtige lipsticks, ik weet zeker dat ik die niet kan weerstaan en eerlijk gezegd vind ik de witte mascarahuls ook wel erg goed passen in mijn vakantie make-uptasje? Ik vertrek over 3 weken nl. een heerlijk weekje naar de zon, aftellen dus!

Heb jij inmiddels ook een zwak voor de prachtige Givenchy verpakkingen? En vinden jullie het ook wel jammer dat Givenchy Makeup niet op zoveel plaatsen verkocht wordt? En vertel....voor welke gekleurde mascara kies jij?

Deel dit artikel
Back to top