Algemeen

Make Up For Ever Fall 2009 look - how to...

Make Up For Ever is een merk dat jullie hier op Lushious Beauty al eens voorbij hebben zien komen, het merk is 25 jaar geleden opgezet door de Franse visagiste Dany Sanz. In Nederland worden de Make Up For Ever producten verkocht bij de diverse Sephora winkels die je door heel Nederland kunt vinden. MUFE (even afgekort) is een merk dat niet werkt met collecties, maar ze brengen enkele keren per jaar een bepaalde look uit die perfect past bij het seizoen. Voor de herfst collectie 2009 is dat de Ultraviolet look met prachtige paarsen en grijze tinten, lees snel verder om te zien hoe je deze look kunt creeëren..... De vrouw waarop deze collectie o.a. geïnspireerd is, spreekt ons Nederlanders extra aan, Dany Sanz heeft zich laten inspireren door Mata Hari. Een exotisch klinkende naam voor een dubbelspionne uit de vorige eeuw, die gewoon uit Friesland afkomstig was....maar ja, dat vertellen we maar niet aan Dany!

Hoe dan ook, de look is werkelijk prachtig!! Ik hou erg van paars, zowel in kleding als in make-up, zeker met mijn groen-bruine ogen is dat altijd een goede keuze. Maar met de prachtige blauwe ogen van het model is het ook heel mooi, kan bijna altijd dus! Wat heeft Dany gebruikt voor deze look:

Face Breng de HD Primer Pink # 7 (EUR 27,90)aan om de huid een frissere uitstraling te geven, ga dan verder met de HD spons om de HD Foundation Ivory #115 (EUR 32,50) aan te brengen (natuurlijk wel aanpassen aan jouw eigen huidskleur) en camoufleer eventuele oneffenheden met de HD Concealer (EUR 23,50).

 

Eyes Gebruik als basis op het ooglid de Aqua Black (EUR 19,00) en gebruik daaroverheen de Eye shadow anthracite iridiscent #169 (EUR 12,30). Breng de Eye shadow yellow beige iridescent #126 (EUR 16,80) aan onder de wenkbrauw. Gebruik de Aqua Eyes anthracite 21L (EUR 13,90) op de waterlijn, zowel boven als onder. Gebruik op de onderste wimperrand de Aqua Eyes purple 11L (EUR 13,90) met daar overheen de Eye shadow purple matte # 92 (EUR 16,80). Gebruik de 6N brush om de Eye shadow purple matte # 92 aan te brengen op de buitenste ooghoek en blend het voorzichtig met corner de beige eyeshadow terwijl de richting wenkbrauw werkt. Breng een dikke laag Smoky Lash Mascara (EUR 19,90) aan op zowel de boven- als de onderwimpers. Breng ook nog de False Lashes # 133 (EUR 14,30)aan. Gebruik de eyebrow brush om de wenkbrauwen te tekenen met de Eye shadow purple # 92 en blend het uit met de latex applicator.

Wangen

Gebruik de Sculpting kit (EUR 29,90) om de contouren van het gezicht te accentueren en gebruik Sculpting Blush peach pink #10 (EUR 23,30) om de jukbeenderen te highlighten. Gebruik de Kabuki brush (EUR 33,00) om af te poederen met de HD Powder (EUR 25,80).

Lippen Teken de lipcontouren met de Aqua Lip light rosewood 14C pencil (EUR 13,90) en vul ze in met de Lipstick Palette soft pink #11. Voor een mooie glans maak je de look af met de Glossy Full pastel mauve # 9 (EUR 19,60).

De prijzen die ik hierboven heb genoemd zijn de adviesprijzen, je vind de producten van Make Up For Ever bij Sephora, als je hier kijkt kun je de adressen van alle filialen in Nederland vinden. In België wordt MUFE verkocht in de MUFE boutique in Brussel! Vertel....hebben jullie al producten van Make Up For Ever in gebruik? En hoe bevallen ze? Ik heb ook al flink wat spulletjes in huis en zal ze binnenkort eens voor jullie reviewen. Laat ons weten welke producten bij jullie favoriet zijn! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top