Nieuws

Yves Saint Laurent zomer make-up collectie 2013

Yves Saint Laurent heeft weer een hele mooie zomerlook met prachtige paarse en intense gouden en bronzen tinten die geïnspireerd zijn op de Marrokaanse zonsondergangen en de verschillende kleuren van het Sahara zand in de brandende zon. Zomerse producten waarmee je zowel een sensuele nude look mee kunt maken maar ook een intense smokey look die je gemakkelijk kunt dragen met een drankje op het strand. Wil jij ook alvast genieten van de warme zomerse look van Yves Saint Laurent? Kijk dan snel mee....

Terre Saharienne in de kleuren 10 Terre Ambrée, 20 Terre Ocrée en 30 Terre Halée EUR 48,50 (limited edition)
Als sinds 1968 is de Saharienne van Yves Saint Laurent hèt product voor een mooie gebronsde teint. Deze bronzers zijn geïnspireerd op de kleuren van het zand in de zonovergoten sahara. 


Marrakesh Sunset Palette EUR 65,00 (limited edition)
Warme en gouden tinten geïnspireerd op de prachtige zonsondergangen in het Midden-oosten. Voor overdag kun je voor een warme nudelook gaan en in de avond voor een '1000 en 1 nacht' smokey look met opvallend paars met gouden accenten.

Dessin Du Regard Waterproof 10 Violet Massa EUR 22,00

Voor een extra intense en diepe paarse ooglook kun je het Dessign Du regard potlood gebruiken om je look te versterken. Dit potlood is ook ideaal te gebruiken als opvallende eyeliner in de zomer. Het potlood is waterproof en blijft dus goed op zijn plek zitten met een beetje warmte of een spatje water.

La Laque Couture - 36 Vert D'Orient en 37 Taupe Mauresque EUR 25,00
Om de oosterse look af te maken kun je de prachtige azuurblauwe nagellak opbrengen, dit contrasteert mooi met de paarse en de bronzen tinten. Mocht je juist van mooie diepe nude tinten houden op de nagels dan is de chique diepe taupe tint een mooie kleur.

Rougepur Couture Vernis A Lèvres 20 Rouge Enamel en 31 Corail Alla Prima EUR 33,00
Een sensuele touch geef je in deze summerlook aan de lippen met de Rouge pur Couture Vernis a Levres, deze rode of roze tint breng je aan met de handige sponsapplicator.

Zijn de verpakkingen niet prachtig? Het oogschaduwpalette is zeker een aanrader en zowel voor dag en nacht geschikt om mooie looks mee te maken. In combinatie met het paarse waterproof oogpotlood kun je er een hele intense smokey eye look mee maken, perfect voor een avondje strand! Deze zomerse look van Yves Saint Laurent is vanaf half mei 2013 verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën.

Wat vind jij van deze Oosterse collectie? Staat er al iets op jouw verlanglijstje?
Deel dit artikel
Back to top