Inspiratie & Tutorials

Trend Alert: Let your inner animal out

De dierenprint is weer helemaal terug! Sterker nog het lijkt wel alsof deze trend nooit weg geweest is.. En dat vinden wij op de Beautyscene redactie helemaal niet erg, want wij zijn dol op dierenprintjes! Al die drukke en gekleurde prints natuurlijk heel vrolijk en leuk maar welke make-up of accessoires draag je daar dan bij? Wij hebben de antwoorden voor je en zetten de allerleukste prints op een rijtje: De verenprint, de slangenprint en natuurlijk Debbie''s favoriet de panterprint

De eerste trend is de vrolijke verenprint. Felgekleurde veren, kleuroverloop in veren, pauwenveren.. het kan allemaal niet gek genoeg! Bij de extravagante verenlook draag je natuurlijk een leuk Deborah Lippmann lakje dat  vanaf nu te ook verkrijgbaar is bij de Bijenkorf of een mooi product uit de ''Birds of paradise'' collectie van Dior.
 1. Deborah Lipmann Mermaids Dream EUR 20,95 http://www.debijenkorf.nl/deborah-lippmann-nail-lacquer-2152090199
 2. Dior Mono Eyeshadow 351 Feather EUR 30,70 
 3. ZARA Multicolor Shoppping EUR 29,95 
 4. Asos Flying Bird Glasses EUR 26,26 
 5. Asos Feather Maxi Skirt EUR 36,76 
 6. Nelly Bohemian Feather earpiece EUR 42,95 

Het is het handelsmerk van Versace en Roberto Cavalli, de dierenprint! En wist je dat je bij een slangenprint best wat kleur kan dragen? Of om het nog opvallender te maken een ''touch of gold'' met een roze randje. En bij zoon opvallend accessoire hoort natuurlijk een mooie geur of juist een opvallende lipstick. Je kunt de slangenprint zo chique of opvallend dragen als je zelf wilt natuurlijk maar ons motto bij deze trend is ''Dare to stand out!''.

 1. Sam Edelman Peeptoes met Slangenpatroon EUR 174,95 
 2. ASOS River Island Snake Bangles EUR 17,07 
 3. Roberto Cavalli Just Cavalli Women EUR 39,50 
 4. Yves Saint Laurent Rouge Pur shine  in 31 Rose Smoking EUR 32,00 

Dat hoofdredactrice Debbie dol is op panterprints dat weten wij inmiddels wel! De panterprint is nu helemaal ''hot and happening'' zowel in de mode als in de accesoires. Karen Millen heeft een groot aantal mooie kledingstukken met een chique panterprint! Dit zijn Debbie''s favoriete items uit de Karen Millen webshop:

 1. Karen Millen jas EUR 299,00 
 2. Karen Millen tas EUR 85,00 
 3. Karen Millen jurkje EUR 185,00 
 4. Karen Millen ballerina EUR 110,00 
 5. Karen Millen jeans EUR 110,00 
 6. Karen Millen top EUR 130,00 
Heb jij een favoriete dierenprint? Welke make-up vind jij bijvoorbeeld passen bij een chique dierenprint look?
Deel dit artikel
Back to top