Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes week 15 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:

De hele week heb ik keihard geleerd. Het was weer tentamenweek. Ik had maar één tentamen, dus ik ben er vol voor gegaan. Ging best goed voor mijn gevoel! Ik maak altijd graag aantekeningen in mijn Moleskine boekje. 
Deze week was de week van de rode lipstick. Ik heb een prachtige rode lipstick van Chanel, Rouge Allure 104 Passion, met een bijpassende lipgloss van Chanel, Rouge Allure Extrait de Gloss in 60 Excès. 
Ook waagde ik mij eens aan de nailart. Ik ben helemaal geen type voor nailart, maar vind die galaxy prints vind ik wel altijd heel erg gaaf. Even op mijn nagels proberen dus! Mwah, het is niet slecht gelukt voor de eerste keer, maar of ik het nog een keer ga doen? Ik weet het niet.. Wat vinden jullie?
Ook kocht ik deze sneakers van Kennel und Schmenger, een Duits schoenenmerk. Ze hebben zo''n ''sleehak'' in de zool en zitten echt ontzettend lekker!
Ik heb ook van de week de eerste druk van Cynthia''s boek ''Beauty'' weten te bemachtigen. Hij gaat overal mee naartoe en is stiekem al bijna uit! Echt een aanrader. 
Vivianne:

Internethumor en bloemetjes.. tja, dan krijg je dit. Ik zie vaak de prachtigste nailart voorbij komen en dan denk ik ''Aint nobody got time for that''! Ik hou het wel bij mooie nagelstickers.

Natuurlijk ging ik nog even een dansje doen zaterdagnacht! Ik roep het al 2 weken, die krultang is GE-WEL-DIG. De hele avond bleef mijn haar echt goed zitten en ik moet zeggen dat is best wel fijn!

Ik ging voor kleding kijken en ik kwam terug met dit. Mission failed. Gelukkig bestaat er nog online shoppen en heb ik alweer een aantal items op het oog. Mijn favoriet van deze week is zeker weten de Dior Skin Nude Concealer!

Nom nom nom, koekjes eten in de trein met een lekkere grote beker thee.

Want ik ging naar Amsterdam naar de presentatie van een nieuw make-up merk van Ici Paris XL namelijk BE creative makeup.. Mijn eerste indruk: WAUW!

Ik heb een aantal producten meegekregen en ik moet ze eerlijk gezegd nog wel testen. Maar als er zoveel verschillende kleuren en producten zijn dan is het al heel erg leuk EN het allerleukste van dit alles.. Het is betaalbaar, niet helemaal budgetproof maar wel een mooie prijs, ik ben heel benieuwd.

Ik heb een soort haat liefde verhouding met nagellak. Ik werd spontaan verliefd op dit heerlijke Mermaid lakje van Deborah Lippmann (vanaf nu online te koop bij de Bijenkorf YAY).  Misschien hou ik alleen maar van Deborah Lippmann of alleen maar van ''bijzondere'' lakjes.. Dat kan natuurlijk ook ;-)!

Ik kon helaas niet mee naar Parijs. Helemaal niet erg want hoofdredactrice Debbie nam gewoon een beetje Parijs mee naar Nederland. Een kop thee erbij en wat muziek van Amelie. Ogen dicht , raam open, zon op mijn gezicht, jongens ik ben heel even in dromenland.......
Debbie:

Het komt steeds dichterbij, Jo Malone komt nu echt naar Nederland, vanaf mei/juni in de Bijenkorf Den Haag....ik kijk erg uit naar mijn "Jo Malone" tripje naar Londen half mei! Lucky me! Deze Orange Blossom scented candle is heerlijk!

Hele fijne en mooie tanktops van één van favoriete merken By Malene Birger, gekocht bij Perfectlybasics.nl (superfijne webshop)

Wat leuk!!! Op het station van Rotterdam kocht ik natuurlijk Beauty van Cynthia, zo te gek dat haar grote droom is uitgekomen! Het is ook echt een heel leuk boek, zeker een aanrader en ook perfect als cadeau voor een beautyliefhebber! Bestel het boek bijvoorbeeld bij shop.misslipgloss.nl of koop hem bij de boekhandel

In de Thalys natuurlijk direct lezen en kijk nu....ik sta er ook in, wat lief! I love you too, Cyn! XXX

When in Paris.....dan ga je natuurlijk even wandelen op de Champs-Elysées en dan vind je achter deze "over the top" poort Abercrombie & Fitch....let wel op de parfumoverload...een parfumerie is er niets bij

Meer gecharmeerd was ik van de Guerlain winkel met deze beeldschone trap....

Prachtig en oud...een kastje met zilversen lades, het lijkt er op dat er parfumingrediënten in werden bewaard, nu waren de lades leeg.

En kijk.....deze prachtige blush vond ik er ook nog, een exclusiviteit voor de Guerlain winkels geloof ik, want ik heb deze nergens anders gezien, het schijnt ook een Asia exclusive te zijn....maar ik heb hem nu dus ook gekocht!

Op naar Sephora, die maar liefst tot 12 uur open is (in het weekend zelfs tot 1 uur ''s nachts), wat een megawinkel is dat toch!

Tja....met lege handen de winkel uit stappen is gewoon niet mogelijk! Ik ben heel blij met deze geweldige foundation van Dior, wat een mooi resultaat geeft die, binnenkort meer hierover! Oh ja, leuke bijkomstigheid, ik betaalde 10 euro minder in Parijs dan ik in Nederland zou betalen...gek eigenlijk!

De MAC store op de Champs-elysées is heel mooi en bijzonder ingericht, nu nog helemaal in Archie''s girls stijl, ik heb er niets gekocht!

Ik geef Malou de schuld van deze aankoopjes bij Le Bon Marché....of had ik deze Havaianas echt nodig?

Prachtige winkel is Le Bon Marché, niet normaal wat een mooie merken en producten je er vindt, helaas had ik maar een uurtje om rond te kijken, ik had er met gemak een dag in kunnen rondbrengen, hier een kijkje op de exclusieve Dior counter

Het zusje van mijn Stella tas, nu uitgevoerd in zwart/beige met een donkergrijze metallic rand....een beetje verliefd, maar wijselijk laten liggen!

En dan moet je alweer terug, Gare du Nord is best indrukwekkend

En we hebben nog even snel geluncht, deze Cesar salade was prima, wegens tijdgebrek alleen niet helemaal opgekregen, jammer!

Nog even een fotootje van de prachtige Ierse ambassade...vroeger een "gewoon" woonhuis, zie je jezelf al lopen? De MEMO Paris presentatie vond hier plaats

Natuurlijk even langs La Durée geweest, lekker bij een kopje thee of koffie! Macaron heaven <3

Cool! Vanaf deze week iedere week op donderdag in de Metro, heb jij het gezien? En natuurlijk wekelijks een blog op MetroMode.nl, deze week over mijn favoriete BB creams....
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@viviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top