Nagel & Handen

Deborah Lippmann Mermaids nagellak - swatches

Dat ik fan ben van de nagellakken van Deborah Lippmann is geen geheim, deze creatieve dame maakt echt de mooiste en bijzonderste lakjes van geweldige kwaliteit. Toen ze vorig jaar Mermaid's Dream uitbracht, viel iedereen voor deze turquois/groene nagellak met bijzondere finish van glitters en shimmers. Deze zomer breidt Deborah Lippmann de "Mermaids" collectie uit met 4 nieuwe kleuren in dezelfde "glittered shimmer" finish en ik heb ze allemaal voor jullie op de foto gezet, kijk je mee?

Vier nieuwe nagellakjes die samen met de eerder uitgebrachte Mermaid's dream de Mermaids collectie van Deborah Lippmann vormen, stuk voor stuk heel mooi. Vrij rustig van kleur, maar wel heel geschikt voor de lente en zomer door de pittige pastelkleurtjes. Natuurlijk is de finish de blikvanger, de nagellak bestaat uit heel veel fijne shimmers (zeer kleine glanzende deeltjes) in een licht gekleurde basis, gecombineerd met iets grotere glitters in een donkere tint. De shimmers dekken de hele nagel af en hier en daar zie je de donkere, grovere glitters verschijnen, de lakjes laten zich erg simpel aanbrengen. Geen gedoe met heen en weer schuiven van glitters, nee...simpel twee laagjes aanbrengen en je krijgt het effect zoals je op de foto's hieronder ziet.

Op alle foto's draag ik twee laagjes en de foto's zijn gemaakt in direct zonlicht, zo komen we helemaal geweldig mooi uit!

Deborah Lippmann Do the mermaid - lavender lustreDeborah Lippmann Million dollar mermaid - tangerine twinkle


Deborah Lippmann Mermaid's eyes - seaside cerulean


Deborah Lippmann Mermaid's Kiss - bubbling blush
Ik heb een zwak voor blauwe en paarse nagellakjes, vandaar dat ik Mermaid's eyes en Do the mermaid het mooiste vind van de vier. Maar eerlijk gezegd kan ik ook wel vallen voor de roze Mermaid's Kiss, alsof je een aardbeienijsjes op jouw nagels draagt. De Mermaids lakjes zijn wel iets lastiger te verwijderen dan "normale" creme-lakjes, ze bevatten natuurlijk toch een behoorlijke hoeveelheid shimmers en glitters. Maar...met een klein beetje meer moeite lukt het wel in één keer, ze laten zich wel eenvoudiger verwijderen dan grove glitternagellakken.
 
De nagellakken van Deborah Lippmann zijn verrijkt met groene thee, biotine (vitamine H, helpt tegen zwakke nagels) en aucoumea (extract van een boom dat de nagels versterkt). Ze bevatten geen tolueen, formaldehyde, DBP en ze worden niet getest op dieren. De lakjes van Deborah Lippmann zijn niet goedkoop, ze kosten EUR 20,95 per stuk (flesje 15 ml) maar zijn wat mij betreft echt de prijs wel waard, ze zijn zo speciaal! De Deborah Lippmann Mermaids collectie zullen vanaf mei 2013 te koop zijn bij de verkooppunten van Deborah Lippmann, waaronder de online shop van De Bijenkorf. In de filialen in Eindhoven en Den Haag vind je tegenwoordig ook mooie nail bars, waar je deze lakjes kunt kopen.

Wat vind jij van de Mermaids nagellakjes van Deborah Lippmann? Gaat er één op jouw wishlist?

Deel dit artikel
Back to top