Nieuws

Nieuwtjes op het gebied van haarverzorging - Met prachtig haar de lente in

Heerlijk gezond glanzend haar, wie wil dat nu niet? Aveda heeft de lijn ''Be curly'' uitgebreid om jouw onhandelbare krullen nog beter te temmen. Heb je lang haar en kunnen ze na de winter wel een boost gebruiken? L''Oreal Paris Elvive Keratine Glad maakt je haren weer mooi glanzend en glad zonder te vezwaren. Als finishing touch verdeel je wat Garnier Miraculous oil door jouw haren en je bent helemaal klaar voor heerlijk lente weer! Natuurlijk blonder haar alsof je in de zon bent geweest past prima bij het lenteweer. John Frieda Go Blonder maakt jouw haren lichter zonder schadelijke stoffen, ideaal dus! Ben je benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder....  

Heb je normaal tot fijn haar wat vaak niet in model wil zitten en zelfs een beetje pluizig is? Dan is de nieuwe Elvive Keratine Glad lijn van L''Oreal Paris zeker wat voor jou.
Deze lijn zorgt ervoor dat onregelmatige haarvezels weer glad en regelmatig worden waardoor je haar weer zacht zal worden en er glanzend uit zal gaan gaat zien. Allereerst was je jouw haren met met de L''Oreal Paris Elvive Keratine Glad Shampoo (EUR 4,06 voor 200 ml). Voor het beste resultaat gebruik je een kleine hoeveelheid en was je jouw haren twee keer. De eerste keer om jouw haren schoon te maken en daarna om de hoofdhuid te masseren en om eventuele restjes te verwijderen. Daarna gebruik je de L''Oreal Paris Elvive Keratine Glad Conditioner (EUR 4,06) en laat dit een paar minuutjes intrekken. Om je haar super glad te maken en te houden gebruik je het L''Oreal Paris Elvive Keratine Glad Aqua Serum (EUR 9,14). Dit product kun je zowel op droog als op nat haar aanbrengen en zorgt voor een extra laagje. Het temt de springerige plukjes en zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen gedurende de dag. Dit serum is geschikt voor normaal tot fijn haar en verzwaart jouw haar dus niet. Dit serum bevat geen siliconen en beschermt je haar ook nog eens tegen de hitte van de föhn. De producten van L''Oreal Paris zijn vanaf mei 2013 verkrijgbaar bij de drogist.

De nieuwe producten van de ''Be Curly''-lijn van Aveda zijn echt ''Curls best friend''. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Vaak hebben krullen de neiging om te pluizen en zijn soms moeilijk in model te brengen. In de bestaande ''Be Curly''-lijn van Aveda zit al een shampoo, conditioner, een style-prep om de krullen te hydrateren en te ontklitten en een curl-enhancer die ervoor zorgt dat je krullen extra gaan glanzen. Nu heeft Aveda twee fijne nieuwe producten in deze lijn. Allereerst Be Curly Controller (EUR 26,00) een lotion die je krullen verzacht en verlengt zonder te verzwaren. Het fijne is dat deze Curl Control ook nog beschermt tegen vocht en gaat daardoor pluis gedurende dag tegen. De Aveda Be Curly Curl Enhancing Hairspray (EUR 26,00) is een spray om jouw krullen te fixeren. Als je deze spray in de krullen sprayt zorg je ervoor dat jouw krullen de hele dag mooi luchtig in model blijven. De producten van Aveda zijn verkrijgbaar in verschillende salons. Deze kun je gemakkelijk vinden op de site van Aveda.

Kennen jullie de nieuwe Garnier Fructis Miraculous Oil met Argan Olie (EUR 6,99) al? Dit is voedende olie waar je haar lekker van gaat glanzen. Je brengt na het wassen van je haar een klein beetje aan op je handpalmen en dat verdeel je gelijkmatig over je haar. Garnier geeft zelf nog een aantal tips wanneer je de olie kan gebruiken. Bijvoorbeeld na of voor het wassen van het haar en eventueel als finishing touch. Wil je meer te weten komen over het verzorgen van je haar met olie bekijk dan dit artikel nog eens. 

Deze olie is zo bijzonder omdat deze behoorlijk wat arganolie bevat, daarnaast zit er ook kamille olie in die een natuurlijke reflectie aan het haar geeft. Arganolie komt uit Marokko en wordt gewonnen uit arganboomvruchten. Arganolie bevat van nature een hoop vitamine E en dit zorgt ervoor dat je haar er weer gezond en soepel uit gaat zien. Deze olie is dus zeker het proberen waard! De lage prijs van dit product is natuurlijk leuk meegenomen want een fles bevat 150 ml olie. De Garnier Fructis Miraculous Oil is te koop bij de drogisterij. 

Heb je blond haar en vind jij het ook altijd zo mooi als het natuurlijk lichter wordt door de zon? Dan zijn de shampoo en de conditioner van John Frieda sheer blonde Go Blonder zeker iets voor jou! De Go blonder shampoo (EUR 9,14) bevat citrus en kamille waardoor je haar op een natuurlijke manier geleidelijk iets lichter wordt zonder schadelijke bestandelen zoals peroxide en ammoniak. Als je jouw haar gewassen hebt met de shampoo kun je de Go blonder Conditioner (EUR 9,14) gebruiken, deze conditioner hydrateert en maakt het haar weer soepel en glad. Als je dit product wat langer gebruikt dan zul je zien dat jouw haar langzamerhand wat lichter en frisser eruit zal gaan zien. Dus wil je met een goede start de lente in? Dan zijn is de Go blonder lijn van John Frieda zeker een aanrader.

Dit waren de nieuwtjes op het gebied van haarverzorging. Ik ben zelf heel benieuwd naar het Elvive Keratine glad Aqua Serum, siliconen kunnen mijn haar nog wel eens wat zwaar maken en omdat het Aqua serum geen siliconen bevat denk ik dat dit product mijn haar wat minder verzwaard. Mijn haar is heel fijn van zichzelf en heeft nog wel eens de neiging om een plat te gaan zitten door het gebruik van teveel producten. Daarnaast ben ik heel nieuwsgierig naar de Miraculous Oil van Garnier Fructis, er zit behoorlijk veel arganolie in en ik ben dol op arganolie omdat het mijn haar zo lekker zacht maakt. 150 ml voor maar EUR 6,99, dat is echt een koopje als je het mij vraagt!

Mochten jullie nog een review van een bepaald product willen zien, laat dat dan weten hier onder in de comments. Welk product heeft jouw aandacht getrokken?

Deel dit artikel
Back to top