Algemeen

Sunday question - wat vind jij het mooiste kapsel bij Maxima?

Het houdt de gemoederen behoorlijk bezig in beautyland, wat wordt "het" nieuwe kapsel van Koningin Maxima? Op 30 april zal de troonswisseling plaatsvinden in Amsterdam, waarbij prins Willem-Alexander het stokje overneemt van zijn moeder. Vanaf die dag hebben we een jong en fris koningspaar met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima! Ik kijk er best naar uit, ik hou wel van de tradities en alle pracht en praal op zo''n dag, ik zit aan de buis gekluisterd. Maar nu even terug op het kapsel van Maxima, wat denk jij dat "het" gaat worden?

Hebben jullie het interview van deze week ook gezien? Dat kun je bijna niet gemist hebben, het was echt "all over" het nieuws. Over de inhoud is al voldoende gesproken en geschreven, laat ik het dan maar eens hebben over Maxima''s looks! Wat mij onmiddelijk opviel wat de wat grijzige kleur van haar lage knot. Ik dacht eerst dat het kwam door de studiolichten en daarna door een verkeerd stylingproduct, maar dat was het allemaal niet. Toevallig had ik donderdag een make-over bij L''Oréal Paris door Hildo Groen en toen ik hem vroeg naar zijn mening, vertelde hij dat hij Maxima''s kapsel had verzorgd voor het interview, wat een eer! 
Maar hoe zit het nu met de kleur? Die is inderdaad wat koeler geworden in de loop der tijd, op Maxima''s verzoek, zij vindt het blijkbaar minder mooi als haar haren wat warmer van kleur zijn. Ik vind het best een beetje jammer, ik vind het echt mooier als haar haarkleur warmer is, maar natuurlijk mag Maxima lekker doen wat ze zelf wil!

het interviewkapsel
Stel dat Maxima zou moeten kiezen uit één vast kapsel, een kapsel dat ze bij vrijwel iedere gelegenheid zou dragen, wat zou jij dan het mooiste vinden voor haar? En denk je dat ze het bij één signaturekapsel houdt of kiest ze een kapsel passend bij de gelegenheid zoals ze nu ook doet? Heeft Maxima minder vrijheid nu ze Koningin wordt, moet het misschien wat chiquer of stijver? Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie mening, welke stijl vinden jullie het mooiste?
los, een tikje warrig en zo goed als steil

losjes opgestoken of in een lage staart met wat beweging in het haar

opgestoken, maar wel met wat los volume op het hoofd
een lage knot met middenscheiding

een lage knot met zijscheiding

opgestoken met behoorlijk wat haarstukken voor een zeer koninklijke uitstraling

Dit zijn natuurlijk maar wat voorbeelden, Maxima heeft in de loop van de jaren behoorlijk wat verschillende haarstijlen laten zijn. Wat zou haar eigen favoriet eigenlijk zijn? En wat draagt ze als ze echt privé is, ik denk toch dat ze voor los, steil haar kiest. Maar dat is niet altijd praktisch en past ook niet altijd bij de gelegenheid. En wat is er nu leuker om af en toe eens flink uit te pakken en jouw haren toe te vertrouwen aan topkappers en tophairstylisten, ik zou het dan ook wel weten!

Wat denk jij? Wat wordt het signature kapsel van Koningin Maxima?

Deel dit artikel
Back to top