Reviews

Chanel Avant-premiere collectie - swatches, review en foto's

Vlak voor de zomer begint brengt Chanel nog een aantal nieuwe kleuren uit van de succesvolle Rouge Coco en Rouge Coco Shine lipsticks. In het artikel over deze Avant-premiere collectie hebben jullie al de nieuwe kleuren al gezien, vandaag laat ik jullie een deel van de lipsticks zien en natuurlijk ook alledrie de nieuwe nagellakjes. Alhoewel...nieuwe? Provocation is natuurlijk al eerder uitgekomen in de Fashion Week collectie Les Twin-sets (dus wie weet heb jij hem al in huis...). Kijk je mee?

Wat is nu precies het verschil tussen de Rouge Coco en Rouge Coco Shine lipsticks? De Rouge Coco lipsticks (EUR 31,00) zijn echte lipsticks, maar dan wel vrij licht van structuur. De pigmentatie is heel goed, maar de formule is heel licht en daarom voelt de lipstick heel fijn aan op de lippen. Hou je niet zo van de typische lipstickformule, waarbij de lippen toch altijd wat plakkerig en....soms ook weleens wat viezig aanvoelen? Dan zou je echt deze Rouge Coco''s eens moeten proberen! Echte lipsticks, maar dan alleen met de voordelen! 

De Rouge Coco Shines (EUR 31,00) zou ik het beste kunnen omschrijven als flink gepigmenteerde lipbalms, ze zijn ultra-hydraterend en superzacht, waardoor ze direct smelten op de lippen. Maar....je kunt ze echt niet verwarren met een lipbalm, de Rouge Coco Shines zijn behoorlijk gekleurd, zelfs bij de eerste streek geven ze al heel veel kleur af. Je kunt goed merken dat er 30 % meer pigmenten in zitten. Ze hebben wel een nadeel....ze zijn verslavend lekker en daardoor zijn ze helaas wel heel snel op. Jammer, want ze zijn natuurlijk best duur. Laten we eens kijken naar de swatches.


Chanel Rouge Coco Liason & Sentiment EUR 31,00

zonder lipstick of lipgloss

Rouge Coco no.49 Liason

Rouge Coco no. 48 Sentiment

Chanel Rouge Coco Shine Ingénue, Suspense, Scenario & Dialogue EUR 31,00


Rouge Coco Shine no. 77 ingénue

Rouge Coco Shine no. 80 Suspense

Rouge Coco Shine no. 83 Scenario

Rouge Coco Shine no. 84 Dialogue
Mijn favorieten zijn toch de meer sprekende kleuren Suspense en Dialogue, toevallig allebei Rouge Coco Shines. Maar ik ben ook fan van de andere, meer donkere tinten van de Rouge Coco. Toch kan ik de roze Sentiment ook wel waarderen, die staat wel lekker fris. Zoals ik al vertelde hebben de Rouge Coco Shines het nadeel dat ze snel op zijn, dat komt ook wel omdat ze vrij snel van de lippen af zijn, een maaltijd overleven ze zeker niet. Bij de Rouge Coco lipsticks is dat echt wel het geval, die blijven echt langer zitten op de lippen.

Nu over naar de nagellakjes! Ik hou van Chanel nagellak (Le Vernis EUR 23,00) en deze chique, maar wel wat donkere tinten, zijn gorgeous! Niet alleen dekken ze al in één laagje, ze zijn ook heel makkerlijk aan te brengen, drogen snel en blijven echt lang zitten! 

Chanel Le Vernis Provocation, Paparazzi & Cinéma EUR 23,00

Chanel vernis 579 Paparazzi

Chanel Vernis 581 Cinéma

Chanel Vernis Provocation

Wat denk je? Gaat er iets op jouw wishlist? Rennen naar de Chanel verkooppunten is niet echt nodig, alle kleuren blijven deel uitmaken van het vaste assortiment en dat is natuurlijk ook weleens prettig. Ik ga binnenkort zeker nog een kijkje nemen bij de andere kleuren, er zitten nog zo veel mooie kleuren bij! Wil je alle kleuren nog even zien, lees dan dit artikel over de collectie nog even door.

Welke kleur vind jij het beste staan bij mij? En welke kleur lipstick is jouw signature-kleur?

Deel dit artikel
Back to top