Inspiratie & Tutorials

Youtube 101: Inspiratie om jouw moederdagcadeau leuk in te pakken

Het is alweer bijna moederdag en daar horen natuurlijk cadeautjes bij. Een cadeautje is geen cadeautje zonder papiertje en een grote strik. Je kunt jouw cadeau laten inpakken bij de winkel, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met papier en lintjes. Ben je nu niet zo creatief? Dan zijn deze Youtube filmpjes vast heel handig, hierin komen een aantal leuke ideeën voorbij om jouw cadeau in te pakken en extra speciaal te maken voor jouw lieve moeder. Benieuwd hoe je je jouw cadeau nog leuker kunt maken? Lees en kijk dan snel mee!

Op dit Youtubekanaal vond ik nog een aantal hele schattige filmpjes om jou cadeau nog wat aan te kleden! Onderstaand filmpje laat zien hoe je op een eenvoudige manier met papier, schaar en een touwtje een eenvoudige bloem kunt maken.

Je kunt jouw cadeau ook anders in pakken zoals in onderstaand filmpje, oefening baart kunst maar het ziet er daarna wel heel erg leuk uit. Je kunt het cadeau ook in plaats van papier met stof inpakken, dat geeft net weer een andere uitstraling aan jouw cadeau.
Heb je nog een oude Beautybox of misschien wel een ander doosje? Deze kun je leuk inpakken of verven en vervolgens beplakken met oude sieraden, broches of kralen. Het enige wat je hiervoor echt nodig hebt is een lijmpistool om de diamantjes te bevestigen aan de doos. In het onderstaande filmpje laat het meisje stap voor stap zien hoe je een leuke giftbox kunt maken!
Wat is er nu leuker dan een snoepje als cadeau. Je kunt het papier ook vervangen door andere kleurtjes of gaan voor andere lintjes. Ook kun je gemakkelijk een kaartje aan dit snoepje bevestigen, het kost even wat tijd maar dan heb je wel een schattig cadeautje.
Heb jij nog leuke inpaktips? En hoe ga jij jouw moederdagcadeau inpakken?
Deel dit artikel
Back to top