Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes week 17 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:

AHHHHHH!!

Afgelopen zondag was ik naar Beyoncé samen met Katinka. Wat een performance, dans, zang.. WAUW. Het was echt amazing! Ik heb er gewoon geen woorden voor. En als ik eraan terug denk, krijg ik weer kippenvel. Deze vrouw is zo echt, hoe ze lachte, praatte en straalde. Ik raak er niet over uitgepraat!

Dinsdag werd ik gebeld dat mijn zonnebril klaar was bij de opticien. Is ie niet geweldig??? Ik ben er echt ontzettend blij mee!

Woensdagochtend gingen Iris en ik even de stad in voor cadeautjes!

Zelf kocht ik deze ketting bij Jutka & Riska in Haarlem.

Ohhhhh. Deze had ik vorige week besteld. De In Extra Dimension Skinfinish van MAC in Double Definition. Hij is echt ontzettend mooi!

Vrijdagavond hadden we een birthdaydinner met 10 vriendinnen bij Aniek. Ze had heerlijke sushi gemaakt!! Super gezellige avond gehad. 
Vivianne:

Op zondag ging ik samen met mijn ouders door een van de natuurgebieden wandelen bij ons op ''het eiland''. Het is er zo mooi, helemaal als de zon schijnt!

Dat ik fan ben van L''Oreal Paris en nagelstickers.. Dat wisten jullie natuurlijk al. Hoe leuk zijn deze?! Ik ben verkocht, mijn zomernagels voor 2013.

Op de redactie bezig met foto''s selecteren....

Omdat de zon zo lekker scheen ging ik samen met een vriendin lekker een rondje rijden en een ijsje eten. Op de parkeerplaats zag ik deze geweldige ''Herbie'' look a like. 

Ik deed mee op Facebook aan de Pretty Powerful winactie van Bobbi Brown, ik kreeg mijn prijs dit weekend binnen.. Flink verwend zeg! Super mooie producten die ik zeker ga proberen dit weekend.

Een groot aantal scholieren doen eindexamen dit jaar en daar hoort natuurlijk een gala bij. Cynthia vroeg mij om haar make-up te doen voor het aqua-gala, ze had een mooie grijs met zwarte jurk waar de look perfect bij stond.

Ik had het er maar druk mee want Femke wilde ook graag een mooi make-upje. Bij haar prachtige groene ogen maakte ik een hele natuurlijk look met koper en champagne tinten.
Debbie:


Mijn week begon niet goed want ik werd ziek! Gelukkig hielp iedereen thuis een beetje mee, zoals Sem hier met het klaarmaken van zijn favoriete gerecht....

....Spaghetti & Penne Arabiate met salade, dit is Sem''s bord en ging helemaal leeg!

Ik kon wel wat extra vitamines gebruiken, iedere ochtend en avond een kiwi, lekkere gezonde sapjes en in de ochtend een ontbijtje met Quinoa, melk, bosbessen, banaan en honing

Werk gaat natuurlijk gewoon door, ik ben echt verliefd op dit prachtige MAC Bare my soul palette van de Temperature Rising collectie

Yves Saint Laurent weet precies wat we nodig hebben voor Koninginne-/Kroningsdag, oranje lipsticks en nagellak, nu nog kiezen

Khroma Beauty (het beautymerk van de Kardashian zusjes) heeft het assortiment behoorlijk uitgebreid, inmiddels worden de producten druk getest en horen jullie er natuurlijk mee van. In de tube zit een pre make-up masker, spannend hoor met dat goud! Je kunt de producten kopen via www.khromabeauty.eu

Nog meer goud! Helemaal uit Dubai nog wel, waar lieve lezeres Cindy is geweest. Zij bracht voor mij de zwoele, kruidige Sahara Noir van Tom Ford mee die nog lang niet te koop is in Europa. Als echte Tom Ford fan moest ik die natuurlijk wel hebben. De geur bevat behoorlijk wat oud, wierrook en andere spannende ingrediënten, betoverend lekker maar wel een tikje zwaar. Dank je wel, Cindy!!

Nagellakjes swatchen in de zon is altijd fijn, deze Max Factor Glossfinity Noisette is een vrijwel exacte dupe van Chanel Paradoxal!

De heerlijke zon betekent ook weer dat je je goed moet beschermen, vergeet het niet, later ben je er blij om! Deze BB zonnecreme van Garnier Ambre Solaire is een prettige creme die toch de huid een beetje egaliseert en beschermt met SPF30.

Wat lief! Volgende week ga ik op vakantie en de lieve PR dames van Lancaster hebben ervoor gezorgd dat ik geen tekort aan zonbescherming heb, die gaan mee in de koffer. De Sun Age control is echt geweldig fijn, vooral de romige Night Balm is fantastisch na een dagje Canarische zon.

Het mag nog niet naar buiten (i.v.m. embargo''s), maar Chanel komt de komende maanden met geweldige nieuwe skincare producten!

Zo schattig! Dit zijn Yoshi (links) en Azraël (rechts), twee van onze katten. Yoshi is de mama en Azraël de zoon, wat een knap stel is het toch. Meestal mag Azraël niet zo in de buurt komen van mama, maar dit keer maakte ze een uitzondering, zo bijzonder om te zien hoe ze toch op elkaar lijken, ondanks de totaal andere vacht.

Vrijdag was ik eindelijk een beetje opgeknapt en dat was maar goed uit, ik had een lunchafspraak met de PR dame van Dove bij Las Palmas in Rotterdam. Ik wist al dat het een fijn restaurant was, maar nu ben ik ook om wat betreft lunch! Daar kun je je eigen lunch menu samenstellen, iedere (kleine) gang kost EUR 7,50, je kiest zelf hoeveel gangen je wilt en bepaald zo ook hoe duur je het wilt maken, wat handig! En natuurlijk ook nog eens heel erg lekker, dat wordt vaker afspreken!

Daarna moest ik heel snel door naar de school van Sem om hem en zijn klasgenootjes op te halen, de juf ging trouwen en daar moesten ze bij zijn natuurlijk. Toch altijd weer even leuk om terug te zijn in mijn hometown Dordrecht!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top