Reviews

Verwennerij voor moederdag - win 1 van de 5 Chloé eau de parfums & sleutelhangers

Dat het volgende week zondag moederdag is zijn jullie natuurlijk niet vergeten! Wij niet, we hebben jullie pas al een leuk artikel met cadeautips laten zien. Vandaag hebben we een fijne winactie waarbij je een heerlijke fles luxe parfum kunnen winnen, voor moeder natuurlijk. De klassieke Chloé eau de parfum ruikt onmiskenbaar naar rozen, is verpakt in een prachtige vierkante flacon met roze strik en zal vrijwel zeker de signature parfum worden van jouw moeder. Kijk je verder hoe je kans maakt om een flacon te winnen?

Chloé eau de parfum is de tweede versie van Chloé die uitgekomen is, in 2008 om precies te zijn. In de top van de geur ruik je een vleugje litchi, pioenroos en freesia, maar al snel ruik je niets anders meer dan rozen.....die beheersen de geur en blijven enorm lang aanwezig. Als je deze geur eenmaal gedragen hebt, dan is de kans groot dat je er een tikje verslaafd aan raakt, een heerlijke vrouwelijke, volwassen en toch vriendelijke geur.

Chloé is echt een klassieker, ondanks dat de geur nog niet eens 10 jaar bestaat en dat is best een prestatie in deze tijd. Er komen jaarlijks enorm veel nieuwe geuren uit, je moet echt een kanjer zijn om te kunnen "overleven" in de parfumerie. Chloé is zo'n kanjer, niet alleen door de heerlijke, verslavende rozenparfum, maar zeker ook omdat de geur zo enorm lang houdbaar is. Spray 's ochtends een klein beetje eau de parfum op en zelfs de volgende dag ruik je de geur nog!

Chloé heeft sinds kort ook kleine verpakkingen uitgebracht van haar meest populaire geuren, waaronder de Chloé eau de parfum. De My Little Chloé's zijn echt beeldschoon om te zien, maar natuurlijk ook best praktisch. Ten eerste zijn de geuren best prijzig, een kleinere flacon is toch altijd wat voordeliger (20 ml EUR 36,00) en ten tweede kun je zo'n klein flesje natuurlijk ook wat makkelijker meenemen. Naast Chloé eau de parfum vind je (exclusief bij De Bijenkorf) ook kleine varianten van Love, Chloé en L'Eau de Chloé, allebei geuren waar ik groot fan van ben.

Wij geven deze week, speciaal voor Moederdag, geen Little Chloé's weg, maar wel vijf hele grote flacons met elk 75 ml Chloé eau de parfum t.w.v. EUR 95,00. Jij kunt deze flacon winnen, samen met een unieke Chloé sleutelhanger die je hierboven op de foto ziet, deze sleutelhanger is niet te koop in de winkels, dat maakt het natuurlijk nog leuker. Misschien kun jij jouw moeder wel de parfum geven en kun je de sleutelhanger zelf houden? Dat vind jouw moeder vast goed nadat je haar deze mooie fles hebt gegeven!

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 5 Chloé eau de parfums & sleutelhangers t.w.v. EUR 95?

  • bedenk een tekst, gedicht, lied of wens voor jouw moeder, waarin je duidelijk maakt hoe belangrijk zij voor je is of waarin je vertelt hoe blij je met haar bent. Je mag natuurlijk ook een mail sturen voor iemand anders, als die persoon maar een moederfiguur voor je is.
  • stuur deze tekst voor vrijdag 10 mei 2013 in een mail naar stage@beautyscene.nl o.v.v. Chloe en vermeldt daarin ook direct jouw naam & adresgegevens
  • de 5 winnaressen krijgen vrijdag 10 mei een mailtje van stagiaire Vivianne, waarna de prijzen die dag direct door Chloé zullen worden opgestuurd. Als PostNL meewerkt ontvangen zij de prijzen nog voor Moederdag, we kunnen dat echter niet garanderen, hou daar rekening mee
  • Incomplete inzendingen zullen niet worden verwerkt, vergeet dus niet jouw adres mee te sturen
We zijn reuze benieuwd naar jullie inzendingen, doe vooral jouw best voor moeder! Wil je het complete Chloé assortiment eens bekijken, neem dan een kijkje in de webshop van De Bijenkorf! Of ga lekker even snuffelen in de parfumerie!
Deel dit artikel
Back to top