Reviews

Fris de lente in? Win een heerlijk Dove Beauty Blossom pakket

Hebben jullie de limited edition lijn van Dove al in de winkels zien liggen? De zomerse collectie ''Beauty blossom'' ruikt heerlijk zacht naar bloesemblaadjes, een echte frisse, zachte zomerse geur. De producten van Dove kennen we allemaal wel, fijne producten voor een zacht prijsje. Wij hebben de producten getest en snuffelstagiaire Lotte geeft haar mening over de Beauty Blossom Limited Edition lijn van Dove. Ben jij ook zo nieuwsgierig? We mogen maar liefst 20 pakketten weggeven

Dove introduceert deze zomer de Beauty Blossom Limited Edition lijn met de geur van witte bloesem. De lijn bestaat uit drie producten: een douchecrème, een bodylotion en een bodycrème die samen je huid verzorgen, hydrateren en verzachten. Bovendien maakt Dove gebruik van een revolutionaire NutriumMoisture technologie en hebben alle producten een DeepCare Complex. Dit zorgt ervoor dat de producten doordringen in de bovenste laag van de huid.

De Dove Beauty Blossom Douchecreme (EUR 3,55 fles 250 ml) is een stuk zoeter dan de andere producten, hij ruikt echt naar zomerse bloemetjes. De douchecrème schuimt licht en maakt je huid niet droog. 

De parfum van de Dove Beauty Blossom Bodycreme (EUR 2,33 pot 150 ml) is subtiel, je ruikt de zomerse witte bloesem wel, maar hij is niet te sterk aanwezig. De substantie is fijn, lekker dik en smeert gemakkelijk uit. Na afloop zijn mijn handen inderdaad niet meer droog maar juist gehydrateerd. 
De parfum van de Dove Beauty Blossom Bodylotion 250 ml (EUR 7,11 flacon 250 ml) is sterker dan die bij de crème, maar toch niet heel erg aanwezig. De lotion is erg vloeibaar, waardoor je al snel te veel uit de fles komt, voorzichtig doen dus want je hebt niet veel product nodig. De bodylotion trekt lekker snel in, heel goed geschikt voor gebruik in de zomer.
Lotte''s conclusie:
Na het gebruiken van alle drie de producten achter elkaar voelt mijn huid zacht en gehydrateerd. Mijn huid ruikt heerlijk naar frisse bloemetjes, ik krijg een heerlijk zomers gevoel van deze geur. De bodycrème is mijn favoriet vanwege het handige formaat van dit potje. Hij is niet al te groot en plat en past daarom makkelijk in mijn handtas.


We mogen maar liefst 20 Dove Beautyblossom pakketten t.w.v. EUR 20,00 weggeven! Een pakket bevat alle drie de producten uit de Dove Beautyblossom lijn samen met een leuke extra. Dat is toch een leuk pakket om cadeau te doen of om jezelf lekker mee te verwennen?

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 20 pakketten?
  • Laat een comment achter onder dit artikel waarin je jouw ultieme lente gevoel omschrijft, dat mag op allerlei manieren, in beeld of tekst.
  • Doe dit voor 15 mei 2013, na deze datum zullen we de winnaressen bekend maken via de comments. Hou de comments dus goed in de gaten en reageer tijdig op onze oproep als je gewonnen hebt
  • De prijzen zullen rechtstreeks door Dove naar de winnaars worden verzonden
Veel succes!
Deel dit artikel
Back to top