Reviews

Editor's choice - Dior Capture Totale serum foundation

Tijdens mijn vakantie zullen jullie dagelijks korte artikelen kunnen lezen waarin ik je kennis laat maken met echte favorieten van mij. Dat zijn soms producten die ik al jarenlang gebruik, maar er kunnen ook nieuwe ontdekkingen in te zien zijn. Stuk voor stuk zijn het producten die ik dagelijks of wekelijks gebruik en waarover ik eigenlijk nooit eerder iets geschreven heb. Dior Capture serum foundation is een vrij recente ontdekking, maar wat een fijne foundation is dit! Benieuwd?

Een paar weken geleden was ik een dagje in Parijs i.v.m. de presentatie van een nieuwe geur van MEMO Paris. Ik logeerde vlakbij de Champs-Elysées en natuurlijk heb ik in de avond een bezoekje gebracht aan de mega Sephora die je daar kunt vinden (door de week is dit filiaal tot 12 uur geopend). Daar werd ik zo ongeveer een stoel van Dior ingesleurd door een fanatieke verkoopster/make-up artieste. Normaal vind ik dat niet altijd fijn, maar vooruit...zij mocht haar gang gaan. Ik dacht een simpele touch-up te krijgen (had ik best nodig zo aan het eind van de dag) maar ze verwijderde alle make-up en begon opnieuw. Na een fijne verzorging met Dior Capture dagcreme (ben ik al heel lang fan van....) ging ze verder met de Dior Capture Serum foundation en wat was ik nadien enthousiast!

links voor & rechts na een druppel Dior Capture Totale serum foundation

Waarom ik zo enthousiast werd? Omdat ik in de spiegel mijzelf terug zag met de perfecte, glowy & radiant skin en omdat ik zag dat mijn pigmentvlekjes vrijwel onzichtbaar waren geworden! De Capture Totale foundation zorgt in een hele kleine hoeveelheid (een druppel ter grote van een erwtje) er voor dat mijn huid egaler lijkt en een supermooie glans krijgt met een fluweelachtige finish. Die finish is heel natuurlijk en dat kun je eigenijk stellen van de hele uitstraling van de foundation, natuurlijk en vooral jonger. 

de ingrediëntenlijst van Dior Capture serum foundation

Ik gebruik het liefste geen poeder nadat ik deze foundation heb gebruikt, vooral omdat ik de finish zo mooi vind, maar het kan natuurlijk wel. Toch heb ik helemaal niet het gevoel dat het "nodig" is, de foundation blijft nl. de hele dag heel goed zitten en de glans verandert niet in "glim"....als je begrijpt wat ik bedoel. Nadat mijn foundation was opgebracht, was ook PR dame Eline (die met mij mee was) heel enthousiast en ook zij ging voor de bijl....ze is er nog steeds heel blij mee, net als ik. Mijn kleur is de Beige Apricot (nr.33) en die is vrijwel helemaal perfect, toch is deze net ietsje te roze naar mijn idee, dat is het enige spijtige. Maar met een miniem druppeltje iets gele foundation erbij lukt het toch weer prima op de goed kleur te krijgen, op de foto hierboven draag ik de gewoon de Beige Apricot, zonder dat ik deze gemeng heb met een andere kleur.

De Dior Capture lijn is vooral geschikt voor de wat oudere (35-40+) huid en is heel uitgebreid
Conclusie :

deze prijzige (pompflacon 30 ml EUR 82,00) serum foundation is een fijne combinatie van huidverzorging en make-up, een soort BB creme plus! Vooral geschikt voor de oudere huid denk ik zo, mede door de goede dekking, de mooie glans en de fluwelen finish. De foundation gaat niet in rimpeltjes of lijntjes zitten, mits je de foundation natuurlijk wel goed aanbrengt met een foundationkwast of met de vingers. Gebruik nooit teveel, dat is echt niet nodig! Wil je op sommige plaatsen iets meer dekking, breng dan alleen daar nog een heel dun laagje aan. De foundation blijft op mijn huid echt de hele dag mooi en gaat niet glimmen, ik gebruik eronder alleen een dagcreme (momenteel de Capture Totale) en geen primer.   De Dior Capture Totale serum foundation is te koop bij alle Dior verkooppunten en kost dus EUR 82,00, gek genoeg betaalde ik er bij Sephora is Parijs EUR 73,00 voor, zonder kortingen of actie's ofzo....blijkbaar is deze daar goedkoper.

Nieuwsgierig geworden? Je moet echt van goede huize komen om in de editor's choice te komen, zijn jullie al nieuwsgierig welke producten er binnenkort te zien zijn? Willen jullie nog meer weten over de Dior Capture lijn?

Deel dit artikel
Back to top