Blogs & Editorial

Behind the beautyscenes week 18 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Het weekend begon met een dagje werk. We hadden speciaal voor Koninginnedag rood-wit-blauwe macarons. Ze waren lekker!! Alleen wel blauwe lippen, tanden en tong daarna. Charming!

Zaterdag was Dennis kampioen geworden met zijn voetbalteam, ''s avonds een feestje gehad (veel te gezellig).. dus zondag lekker bijkomen in het zonnetje!

''s Avonds bij opa & oma eten, dus even omgekleed en Stellar Apocalips op mijn lippen gedaan. Altijd goed!

Met Koninginnedag heb ik op de vrijmarkt onder andere deze cupcakes verkocht en nog veel meer. Was een hele gezellige dag! ''s Avonds alle beelden teruggekeken van het koninklijk paar, wat was het mooi he!

W
elkom! Ik vind prinses Ariane zo''n leuk koppie hebben, lekker ondeugend!

Gisteren was het heerlijk weer en heb ik lekker aan Beautyscene en school gewerkt in de tuin. Zin in het weekend!! Zondag is het 5 mei, dus dat betekent Bevrijdingspop in Haarlem. Is altijd super leuk! Dus als je niet weet wat je moet doen, kom naar Haarlem!
Vivianne:
Het Rijksmuseum is echt heel mooi geworden. Mijn kunsthart ging toch wat sneller kloppen toen ik al die mooie werken zag. Tip van de bewaker: Kom in de ochtend rond openingstijd, dan is het niet zo druk!

Heeeeel veeeel meisjes op de Beautyglossparty van Mascha! Heel leuk om te zien en zeker zo van bovenaf!

Shoppen in Den Haag is een echte aanrader. De Bijenkorf in Den Haag is echt heel erg mooi en zal binnenkort nog mooier worden!!

Budget tip: Koop allebei een ketting en ruil af en toe ;-) Leuk en ook nog eens fijn voor de portomonnee.

Haardonut, how could I live without you..

Ik wil al heel lang mijn vaarbewijs halen en eindelijk is het zo ver. Wel pittig maar zeker heel erg leuk.
Debbie:

Samen met Sem en Vivianne naar het Rijksmuseum, wat is het daar prachtig geworden! Snel weer terug....

En daarna door naar de Beurs van Berlage waar collega en vriendin Mascha haar geweldige Beautygloss party gaf, wat een feest!

Emo <3

Deze foto is alweer 14 jaar oud, maar we hebben een hele tijd lang vijf generaties vrouwen in onze familie gehad. Overgrootmoeder is inmiddels alweer 7 jaar geleden overleden op 102 jarige leeftijd, toch wel uniek!

Op de laatste Koninginnedag zat ik er helemaal klaar voor, compleet met Lara''s theme nagellak van Deborah Lippmann

Wow! Wat kunnen we nog meer zeggen bij het zien van dit beeldschone plaatje? Jan Taminiau heeft een beeldschone jurk ontworpen en de nieuwe Koning mag trots zijn op zijn prachtige vrouw.
De beautytas is bijna ingepakt..
MAC Temperature Rising @ Schiphol <3
MAC Baking beauties was er ook :-) niets van gekocht, maar wel de strobe liquid en blush van Temperature rising. 
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top