Blogs & Editorial

Even een weekje weg - zon, zwembad & strand op Gran Canaria

Over een paar uurtjes stap ik met de familie in het vliegtuig richting onze favoriete vakantie-bestemming van de laatste jaren, Maspalomas in Gran Canaria. Na al het slechte weer (al gaat het nu wat beter...) hadden we echt even behoefte aan wat zon en warmte, dat kun je in principe zeker vinden op het Canarische eiland. We gaan niet zo lang weg maar een weekje zon is natuurlijk ook wel even lekker, op naar Lopesan Baobab...voor de vierde keer al weer! 

Vier keer achter elkaar in hetzelfde resort is bijna een record voor ons, het Disneyland hotel in Parijs staat met kop en schouders bovenaan, maar dat is natuurlijk toch net even anders! Voordat we dit hotel ontdekten verbleven we eigenlijk ieder jaar wel in een ander land en dus ook een ander hotel, nu zijn we dus behoorlijk trouw. Dat is wel een beetje de schuld van de kids, die vinden het daar heel leuk en tja...dan doe je als brave ouders gewoon mee! Niet dat wij iets te klagen hebben, een prachtig hotel in Afrikaanse sfeer, een lekker zwembad, goed eten, lekkere loungestoelen en dichtbij een gezellige boulevard met leuke winkeltjes. Je kunt in de buurt ook nog golfen, naar twee geweldige spa''s en als je zin hebt is er nog meer fun te vinden in Playa des Ingles (nou ja....ik vind er niet zoveel aan, maar er is genoeg te doen.


Wat ga ik in deze week doen? Hmmm....niet veel heb ik afgesproken, ik ga lezen, luieren, wandelen, winkelen, zwemmen, zonnen, eten, drinken en dat was het wel, een week is toch ook zo voorbij? Met Bo heb ik afgesproken om iedere dag te gaan sporten en we moeten samen echt nog het een en ander shoppen en de spa mogen we ook dit jaar niet missen! En ik ga uitslapen......

Natuurlijk blijven jullie gewoon iedere dag artikelen lezen op Beautyscene, ik heb wat vooruit gewerkt en stagiaire Vivianne neemt samen met Malou de honneurs waar terwijl ik aan het vakantie vieren ben, niet eerlijk verdeeld eigenlijk! Natuurlijk blijf ik gewoon door Twitteren en Instagrammen, daar volgen jullie mij toch wel? Je vindt mij door te zoeken naar MrsBeautyscene!

Deel dit artikel
Back to top