Nagel & Handen

Kure Bazaar nagellak swatches zomer 2013

Kure Bazaar is het Franse nagellakmerk dat nagellak maakt die gemaakt is van meer dan 85 % natuurlijke ingrediënten. Gek eigenlijk dat dit kan, je zou denken dat er geen beautyproduct synthetischer is dan nagellak. Bij Kure Bazaar is dat zeker niet het geval, in dit eerdere artikel hebben we je er al meer over verteld. In dit artikel laat ik jullie de mooie zomernagellak collecties van Kure Bazaar zijn, prachtige koele aqua tinten samen met warme koraalkleuren. Ze zijn heel mooi, kijk je mee?

Kure Bazaar kun je op steeds meer plaatsen in Nederland vinden, bijvoorbeeld bij de nieuwe Nailbars in de Bijenkorf Eindhoven en Den Haag, maar ook bij niche parfumeries zoals Skins en Cloudninestore. Ga er zeker eens een kijkje nemen en test de lakjes eens uit, de meeste lakjes dekken al heel goed in één laagje en drogen extreem snel. De houdbaarheid zonder topcoat is een dagje of twee, met een goede topcoat kun je dat zeker een paar dagen verlengen.

Laten we eens zien hoe de zomercollectie 2013 van Kure Bazaar eruit ziet....

v.l.n.r. Frenchie, Caicos & Turkoise

Kure Bazaar Frenchie - baby blauw, dekkend in één laagje, als je twee laagjes opbrengt dan kan de lak een beetje gaan strepen, dat kun je wel voorkomen door de laagjes goed te lagen drogen, lak dus niet te snel achter elkaar (dat heb ik wel gedaan....)

Kure Bazaar Caicos - helder mintgroen met een vleugje blauw, op de foto draag ik twee laagjes en hierbij kan ik eigenlijk dezelfde opmerking maken als bij Frenchie....

Kure Bazaar Turkoise - aqua blauw/turquoise, alsof je een zwembad op jouw nagels draagt, een prachtige kleur als je een beetje bruiner begint te worden, ook perfect op de tenen deze zomer. Op de foto draag ik twee laagjes, deze lakt iets fijner dan de eerste twee.

v.l.n.r. Lychee, Bikini & Co, Gypsy & Coquette

Kure Bazaar Lychee - transparant, zacht koraal met een hele fijne shimmer. Na twee laagjes blijft de lak nog wel wat transparant, maar de fijne glitters maken veel goed

Kure Bazaar Bikini & Co - zacht koraal, de kleur lijkt veel op Lychee, maar is wel wat dekkender en heeft geen shimmers, de finish is creme met hoogglans, op de foto draag ik twee laagjes

Kure Bazaar Gypsy - koraal rood, deze kleur is weer een tintje roder en sprekender, ben je nog niet zo gekleurd, dan is dit misschien een prima keus omdat het de handen niet zo bleek maakt, op de foto draag ik twee laagjes die zich probleemloos laten aanbrengen.

Kure Bazaar Coquette - rood met een vleugje koraal, een zeer glanzende lak die fijn lakt maar wat mij betreft net iets te glanzend is, ik vind de semi-matte finish van Bikini & Co en Gypsy toch net iets mooier.
Mijn favorieten zijn Turkoise, Gypsy en Bikini & Co, fijne zomerkleuren in een mooie, semi-matte finish die prettig lakken, net iets prettiger dan de andere lakjes uit deze zomercollectie.

De lakjes van de Kure Bazaar zomercollectie 2013 zullen deze maand te vinden zijn bij de Kure Bazaar verkooppunten zoals de online shop van De Bijenkorf, de lakjes kosten EUR 16,75 per stuk (flesje 10 ml). Zijn deze nieuwe tinten nog niet binnen? Neem dan zeker ook even een kijkje bij de vaste collectie van Kure Bazaar, daar vind je hele mooie kleuren tussen. Als je een beetje snuffelt op Beautyscene, dan kun je zeker nog wat swatches vinden.

Heb jij de lakjes van Kure Bazaar al eens geprobeerd? Ben je misschien al langs de nail bar in De Bijenkorf geweest? Ik ben er heel nieuwsgierig naar, Rotterdam mag wat mij betreft snel volgen!
Deel dit artikel
Back to top