Reviews

Nieuwe Gosh producten - review, swatches en een zomerse look

Gosh is een merk dat we allemaal wel eens hebben zien liggen bij het Kruidvat. Een tijdje terug was ik bij de zomerpresentatie van Gosh waar de Deense make-up artist Sidsel de nieuwste trends liet zien op het model. Ik laat jullie de nieuwste oogschaduwkleuren zien in een look, samen met de fruitige blushes waarmee je zo een gezonde blos op je wangen krijgt. Ben je niet bang voor een subtiel kleurtje en hou je wel van een zomerse look, dan is Gosh zeker iets voor jou!

Gosh Matt Duo Eyeshadow EUR 9,49

007 Blue Jeans en 008 Dusty Purple
Deze duo oogschaduws bevatten twee kleuren die goed bij elkaar passen, de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. De oogschaduw is zacht en heeft een mooie matte finish, daardoor zijn ze wel iets lastiger aan te brengen maar als je wat meer moeite doet krijg je een hele draagbare look die ook geschikt is voor overdag.

Quattro Eyeshadow EUR 10,99
57 Green Valley

57 Tempting Purple
De kleuren van de oogschaduw quattro''s passen goed bij elkaar en de kleuren blenden gemakkelijk in elkaar over. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en hebben een mooi glans. In het doosje zit een sponsaplicator die je kunt gebruiken als je onderweg je make-up een beetje bij wil werken.

Long lasting Lipmarker EUR 7,49 en Volume Lip Shine EUR 9,49
004 chocolate, 002 pink, 08 nude en 09 raspberry galore.
De gehele dag door een kleur op de lippen krijg je met de long lasting lip markers. De kleur  is wel aanwezig op de lippen maar je ziet bijna niet dat je een product op de lippen hebt omdat het product zo snel intrekt. De Volume Lip Shine geeft je lippen meteen een frisse glans en maakt je lippen zichtbaar voller, verder ruikt de gloss heel zoet en is gemakkelijk aan te brengen met de applicator. Wil je de hele dag mooie lippen? Gebruikt dan de lipgloss in combinatie met de lip marker.

Natural Blush EUR 8,79
42 Melon en 43 Flower Power
De lichtste blush in Melon is een hele lichte peachy blush met een matte finish. De kleur is erg licht en dus zeker geschikt als je een hele lichte huid hebt. Als je een donkerdere huid hebt dan is de kleur Flower Power een hele zomerse frisse kleur. Deze lichtroze blush tovert een gezonde blos op je wangen en laat je er meteen stralend uit zien. De blushes hebben een fijne zachte textuur en brengen gemakkelijk aan.

 Op mijn ogen heb ik Green Valley quattro in combinatie met de ''Dark green'' intens liner gebruikt. Onder mijn ogen heb ik de Velvet touch eyeliner gebruikt in ''Moss green''. Op mijn wangen heb ik de Natural blush in de kleur ''Melon''. Op mijn lippen heb ik eerst de Long lasting lipmarker aangebracht en daarover heen de ''Nude'' Volume lipshine. Mijn wenkbrauwen heb ik gekleurd met de Long lasting brow pens. Hier komen we in een later artikel nog op terug. Verder heb ik de make-up aangebracht met de kwasten van Gosh, kennen jullie die al?


Dit is mijn uiteindelijke  look met de nieuwe producten van Gosh. Ik ben helemaal verliefd op de blushes die erg mooi staan bij mijn lichte huid. De doosjes van de blushes en de oogschaduw gaan wat lastig open, dat is wel een minpuntje. Verder blijven de long lasting producten ook echt goed en lang zitten. Ik kreeg ze met moeite van mijn gezicht af en zijn dus zeker geschikt als je een lange dag weg gaat of als je een avond gaat stappen. Malou en Debbie zijn al fan van de fijne Growth mascara van Gosh en ook ik vind deze mascara erg prettig in gebruik, een aanrader dus!

Je kunt Gosh kopen bij het Kruidvat en de producten liggen vanaf nu in de winkels! Ben jij al bekend met de producten van Gosh en welk product zou jij in jouw mandje stoppen? Laat het mij weten in de comments.
Deel dit artikel
Back to top