Blogs & Editorial

Vivianne's Beauty Treasures van april

In Vivianne''s Beauty Treasures laat ik de producten zien die ik gevonden heb op de Beautyscene redactie! Er komen heel veel mooie producten voorbij die niet altijd in een artikel besproken worden, maar toch de moeite waard zijn om te vermelden. Andere producten heb ik getest en vind ik erg prettig in gebruik. De ''treasures'' van april wil ik graag met jullie delen want er zitten zeker een aantal pareltjes tussen! Ben je benieuwd geworden welke ''treasures'' ik dit keer gevonden heb?


Mijn absolute favorieten van april zijn toch wel deze drie producten. Ik ben helemaal dol op dit Khloe palette van Khroma Beauty (EUR 16,95). De bovenste kleuren hebben een matte finish en de onderste juist mooi glanzend. Ideaal voor onderweg en mijn ''must-have'' van april. Een andere favoriet is dit love match setje van The New Black (EUR 20,00). The New black heeft goed lakkende nagellak in trendy kleurtjes en ze volgen altijd de allerlaatste trends.  Dit setje vind ik zo leuk omdat er een lipgloss bij hoort, helemaal in de zelfde kleur. Mark my words, The New Black is ''het'' nieuwe merk op het gebied van nagellak en zal zeker de komende tijd nog veel populairder worden. Ik draag graag oogschaduw en de Prime and Fine Eyeshadow base van Catrice (EUR 3,99) is zo fijn in gebruik dat ik zelfs al een back-up heb liggen.

Ik vind het leuk om dingen uit te proberen. Deze maand probeerde ik het Serum Mascara van Etos (EUR 5,99). Mijn wimpers voelen een stuk minder ''droog'' aan en ik heb het idee dat mijn wimpers minder uitvallen dan normaal tijdens het schoonmaken, wie weet is dit serum wel een echt wondermiddeltje op de lange termijn! Handig voor onderweg is de Caring Topcoat van Hema (EUR 3,00). Als ik lipstick draag dan worden mijn lippen wat sneller droog en deze topcoat voorkomt dat door een dun hydraterend laagje aan te brengen. Een onverwachte favoriet is de Cosmetic Brush Cleaner van Hema (EUR 4,50), ik heb mijn kwasten veel gebruikt en veel schoon moeten maken tussendoor. Deze budgetproof kwastenreiniger werkt echt heel goed, alle make-up resten laten gemakkelijk los en je kwasten zijn daardoor een stuk minder vies als je ze echt gaat wassen. Zoals je ziet is de brush cleanser al een heel eind op en ik ben zeker van plan om een nieuwe te kopen. Volume poeder en mijn haar zijn al een tijdje dikke vrienden en een nu is er eindelijk een betaalbare versie die goed werkt, namelijk Andrelon Get the volume powder (EUR 4,99). Ik ben blij verrast over dit poeder en ik zou dit volumepoeder aan iedereen aanraden die wel wat volume kan gebruiken.

Cynthia''s boek ''Beauty'' (EUR 14,95) kwam uit en natuurlijk moest ik die lezen! Ik bleef maar pagina''s omslaan en las hem in een zucht uit, zo leuk geschreven vond ik hem! Een interessant boek als je nog niet zo veel van beauty af weet maar ook heel leuk om cadeau te geven bijvoorbeeld voor moederdag. En natuurlijk heb ik een favoriet parfum deze maand en dat is Guess Girl (30 ml voor EUR 29,70). Normaal gesproken hou ik niet zo van zoete parfums maar deze geur is erg zacht en op-en-top vrouwelijk. Nu het lente is kan ik wel wat lichtere geuren toevoegen aan mijn collectie en ik weet zeker dat ik deze steeds vaker zal pakken nu het weer steeds lekkerder begint te worden.

Dit waren mijn ''Beauty-treasures'' van deze maand. Natuurlijk ben ik ook regelmatig onderweg voor Beautyscene om de laatste nieuwtjes op te doen daarnaast komt er ontzettend veel binnen hier op de redactie en die deel ik dan ook graag met jullie, wil je dat nou niet missen? Volg mij dan op Twitter of Instagram.

Naar welke ''Beauty-treasures'' ben jij benieuwd geworden? Of heb je zelf een product ontdekt dat je misschien wel met mij wilt delen?  

Deel dit artikel
Back to top