Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 19 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:

Het weekend begon met een verjaardag en Almere. Rode lippenstift en het (nep)bontjasje van m''n schoonzusje! Like the combi!

Wat was het lekker weer he van de week? Wel goed ingesmeerd? Ik in ieder geval wel! Ik heb zonneallergie, maar met deze gel van Eucerin nergens last van. Ohhh, zo blij dat dit bestaat! Verkrijgbaar bij de apotheek en zo''n EUR 18. 

The Pink Collection van Andrélon kwam binnen, super fijne producten. Hierover binnenkort meer!

Woensdagochtend had ik een ''energizing breakfast'' van Origins. Het was super gezellig! Reden was de lancering van een nieuwe moisturizer van de GinZing collectie, binnenkort meer!

RiRi Woo kwam binnen, ik ben verliefd op deze kleur. EN hij blijft de hele dag zitten!!

Door de swatches van Debbie wilde ik zo graag deze kleur, gevonden in de Bijenkorf in Amsterdam! Happy :)

Love RiRi! Het is echt een heerlijk matte lipstick. Ietwat moeilijk opbrengen alleen, omdat hij stroef is. Heb je hem nog niet? Dan raad ik je zeker aan hem in juni te bemachtigen!
Vivianne:
Mijn uitgaansritueel begint altijd zonder make-up en met rollers! Mijn tip om ''big bigger biggest'' volume in je haar te krijgen!

Doordeweeks werkte ik aan het artikel van Gosh! Allerlei nieuwe zomerse producten en gelukkig werkte het weer dit keer ook lekker mee.

Ik ben ook een weekje poezenoppas geweest. Ondanks dat ik ontzettend allergisch ben heb ik wel veel met ze geknuffeld en kijk nou wat: Wat een plaatje!

Bezig met het Beautynieuws.. Super leuk om een keer te doen maar ik vond het best wel spannend hoor!

Mocht je de outfit van Kim Kardashian nog niet gezien hebben.. Bij deze. Mijn associatie was meteen met een bloemenbank/gordijn/lamp/tapijt. Nu al de grootste misser van 2013 als je het mij vraagt, dit kan toch niet erger?

Ik ben hopeloos verliefd op knalroze lipstick. En dit is zeker ''''Shocking Pink'' van Khroma  Beauty in combinatie met de Yves Rocher ''Hibiscus Rose'' lipgloss.

Ik krijg veel vragen over mijn nepwimpers en ik wil er nog graag een apart artikel over schrijven. Hier draag ik de wimpers van Khroma Beauty maar ik vind de ''Natural'' lashes van de Hema ook heel fijn.
Debbie:
Liep ik net Riri Woo van MAC mis doordat ik op vakantie ging, inmiddels heb ik deze in mijn hart gesloten, willen jullie nog een swatch zien?

een weekje op vakantie in Gran Canaria betekent ook...iedere ochtend snelle make-up doen op het balkon, da''s niet zo vervelend hoor!

Leuk voor make-up fans die naar Maspalomas, Gran Canaria gaan....in CC Varadero vind je nu ook een Inglot winkel

De zon is behoorlijk fel! Dat betekent goed opbouwen met SPF30 van Sisley op mijn lichaam en SPF50 van Estée Lauder op mijn gezicht, deze vloeibare milk van Sisley ruikt heerlijk, trekt supersnel in en beschermt echt goed

Shoppen met dochter Bo bij Zara en Pull and Bear, in het nieuwe winkelcentrum CC El Tablero

Iedere avond een wonderschone zonsondergang op de boulevard

Het uitzicht vanuit de hotelkamer in Lopesan Baobab was helemaal niet verkeerd! Niet dat ik er veel van heb genoten, meestal waren we of bij het zwembad of op pad

Favoriet ontbijt en echt Spaans, stokbrood met geraspte tomaat, knoflookolie en Serranoham...zo lekker!

Mijn lieve kids in de duinen van Maspalomas, wat is het daar mooi en bijzonder! Wel warm! 

Vooruit....manlief wilde ook nog even op de foto! Hier zitten we op een terrasje bij Grand Italia, aan de boulevard van Maspalomas, een restaurant dat veel Nederlanders wel kennen. Ketting is van Zara (veel vragen over gehad...)

De ontdekking van de vakantie, de heerlijke the reparative face sun lotion van La Mer. Perfect om de hele dag te gebruiken, heerlijk voedend, niet vet, trekt razendsnel in zonder witte waas achter te laten, glimt niet overdreven en ruikt zalig. Ook als ondergrond voor make-up prima te doen, daar gebruikte ik deze graag ''s avonds voor, overdag droeg ik eigenlijk geen gezichtsmake-up. Niet goedkoop, maar echt de moeite waard!

Op de laatste avond toch nog maar een extra Zara ketting gekocht, wat zijn ze leuk!

Vandaag weer thuis en natuurlijk direct aan de slag, wel nog rustig aan omdat ik vannacht pas om 4 uur thuis was. Hier ben ik nieuwsgierig naar, de L''Oréal Paris nagelverzorgingsproducten waaronder een BB perfect? BB cream voor nagels???
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top