Reviews

Yves Rocher limited edition Retrotropical - Review en swatches

Yves Rocher heeft een nieuwe zomerse limited edition vol vrolijke producten namelijk de  Retrotropical collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de tropische jungle vol met kleurige paradijsvogels en opvallende zomerse hibiscus bloemen met een subtiele hint naar de retro make-up looks van de jaren ''50. Retrotropical bevat onder andere een hele zomerse geur maar ook mooie intens gekleurde lipglosses en een oogschaduwtrio dat meteen aan de oceaan doet denken. Ben jij al klaar voor de zomer?


Retrotropical 75 ml Eau de Toilette EUR 32,00

De Retrotropical Eau de Toilette is een hele zomerse frisse geur. Deze geur bevat onder andere mandarijn, sinaasappel en bergamot. De geur is een tikkeltje zoet en fruitig maar niet overheersend en dus ideaal voor overdag. 
Sunkissed Glow Cheek Stain 15 ml EUR 13,90

Het water van deze cheek stain is verrijkt met Hamalis bloemenwater en zorgt vor een gezonde bruine gloed. Breng het product al deppende aan op wangen voor een zonnige gebronsde look. De cheek stain is licht getint en geeft een subtiele shimmer aan de huid, een prima vervanger van een bronzer of een zelfbruiner.
Nagellak 3 ml EUR 3,30 en Crackle Topcoat 3 ml EUR 3,30

Blue des Bermudes, Hibiscus Rose, Hibiscus Rouge en Blue Profond.
De lakjes lakken prettig maar wel wat dun van textuur en lopen daardoor snel uit. Het kwastje is wat aan de kleine kant maar de nagellak dekt in twee laagjes verder zijn de kleurtjes zijn heel draagbaar en leuk voor in je tas omdat ze erg klein zijn. De crackle nagellak ''breekt'' goed en heeft een matte finish. Naar mijn mening is de crackle lak niet zo bijzonder maar wel leuk als je het een keer wilt proberen. De twee blauwe kleuren hebben de beste match en vormen samen een zomers duo.
Lipglosses 4,5 ml EUR 7,90
Hibiscus Rose, Hibiscus Rouge en Peche Melba.
Deze lipglosses kunnen bijna door voor glossy lipsticks. Er komt veel kleur van de applicators af en ze blijven gedurende dag goed zitten. Hibiscus rose is een knallende roze kleur die perfect past bij een rustige ooglook. Hibiscus rouge is een klassieke oranje rode kleur die zeker bij een gebruinde huid mooi zal staan. Peche Melba is een meer ee nude kleur maar daardoor niet minder mooi, zeker in combinatie met fellere oogschaduw zal deze gloss goed uitkomen.
Oogschaduwtrio EUR 14,90


De oogschaduw kleuren zijn goed gepigmenteerd en brengen gemakkelijk aan op het ooglid. Alle oogschaduws hebben een lichte shimmer en een parelmoer glans die heel zomers aandoet. De drie kleuren staan heel goed bij elkaar helemaal in combinatie met de ''Peche Melba'' gloss.


Dit is mijn uiteindelijke zomerse look met de Retrotropical collectie. Ik ben vooral heel erg te spreken over de lipglosses. Deze glosses zijn super glossy met behoorlijk wat kleur, ik hou er wel van. Ik vind de cheek stain wel erg waterig en geeft op mijn lichte huid eerder vlekken dan een natuurlijke teint. Ook vind ik de kleuren van het oogschaduwtrio goed kleuren bij mijn bruine ogen, de drie kleuren zijn voor mij ideaal voor een hele zomerse look! De roze kleur heb ik aangebracht als highlighter op mijn wangen, iets op mijn lippen en in de binnenste ooghoeken.

De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Yves Rocher in de webshop of in een Yves Rocher winkel bij jou in de buurt. Op dit moment is er in de webshop een leuke introductie actie gaande waardoor je op de ''Retrotropical'' collectie introductiekorting krijgt op de producten dat is natuurlijk extra leuk mocht een product je aanspreken.

Wat vind jij van de Retrotropical collectie? Welk product geeft jou het meest zomerse gevoel?

Deel dit artikel
Back to top