Nagel & Handen

L'Oréal Paris Nail care - nieuw in de winkels

Nagellakjes, we houden er allemaal heel erg van! Zeg nu eens eerlijk, hoeveel nagellakken hebben jullie de afgelopen jaren aangeschaft? Volgens mij zijn dat er meer in de afgelopen 5 jaar dan ooit tevoren, zelfs ik op 42 jarige leeftijd heb in 5 jaar tijd een nagellakcollectie van 1.500+ gekregen.....en in de jaren daarvoor "deed" ik het gerust met 2 nagellakjes per jaar! Ah...the good times! Maar...met al die nagellakjes, vragen onze nagels ook om een goede verzorging, gelukkig brengt L'Oréal Paris nu een compleet assortiment producten uit, kijk je mee?

Misschien heb jij jouw nagels de afgelopen jaren wel een tikje slecht behandeld? Iedere dag een ander kleurtje? Misschien wel heftige nail-arts gemaakt? Stiekem toch gel-nagels gedragen? Of te vaak geen basecoat gedragen? Slechte zaak natuurlijk en misschien heb je nu wel spijt? Dat komt goed uit, want je kunt er echt voor zorgen dat de conditie van jouw nagels weer helemaal top wordt! Oh ja, het dragen van nagellak is op zich zeker niet slecht, net zoals het dragen van make-up dat ook niet hoeft te zijn, maar wat extra zorg voor de nagels komt de nagelconditie zeker ten goede.

L'Oréal Paris heeft al een tijdje de bekende Color Riche nagellakjes, een kleurencollectie die van tijd tot tijd aangevuld wordt met nieuwe trendy kleurtjes (zoals de Miss Pop collectie). Leuk om mee te experimenteren, zeker als jouw nagels er goed uitzien, gelukkig heeft L'Oréal nu ook nagelverzorging.

Miracle repair serum 7 EUR 8,99

een complete, intensieve verzorging die breken, splijten, scheuren, vergeling van de nagels tegengaat, geribbelde nagels voorkomt en de natuurlijke nagelgroei en gevoede nagels stimuleert. Je kunt het serum zo vaak je wilt gebruiken, maar bij voorkeur bij elke manicure, het voldoet ook als basecoat.

2 - in - 1 serum base coats EUR 7,99

Diamond Force - versterkt zwakke, zachte nagels

Omega Grow - verzorgt en verstevigt kwetsbare, broze nagels

Chrystal white - maakt vergeelde, doffe nagels weer mooi wit en glanzend

BB Perfect beautifier EUR 7,99

wil je direct een gezonde look voor de jouw nagels en wil je ook de nagels verzorgen? Gebruik dan twee laagjes van deze BB lak, de zeer lichtroze lak zorgt direct voor een perfecte, glanzende basis.

Top coats EUR 7,99

Shinissime, 2 -1 protect & Fast dry (niet op de foto)

French manicure liner EUR 7,99 & Manicure corrector pen EUR 7,99

Flash manicure remover EUR 7,99 & Manicure remover EUR 3,99

Dat is nog eens een fijn assortiment nagelverzorgingsproducten, het zijn toch wel directe concurrenten van merken zoals Trind , Herome en KOH! Ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig en inmiddels ben ik al druk aan het testen. Toch wil ik nog niet teveel zeggen over de producten, ik moet ze echt nog gaan uitproberen en binnen enkele dagen kun je er nog niet echt iets over zeggen. De review van de producten volgt dus zeker binnenkort!

Maar....ik kan wel iets meer vertellen over de producten, Le flash manicure remover werkt heerlijk snel, maar is wel wat uitdrogend. De BB Perfect Beautifier is inderdaad een mooi basislakje maar springt er ook niet echt uit, ik kan over de verzorgende werking nog niet zoveel vertellen. Heel nieuwsgierig ben ik naar het Miracle Repair serum 7, dat klinkt als een heerlijk serum en ik ben gek op serums! Je vindt de L'Oréal Paris Nail care producten sinds deze maand bij de drogist.

Naar welke producten ben jij nieuwsgierig geworden? Kunnen jouw nagels wel een beetje verwennerij gebruiken of is er echt goede verzorging nodig? Heb je vragen, stel ze dan gerust!

Deel dit artikel
Back to top