Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 20 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:

Zaterdagavond was het tijd voor dansjes in het Patronaat in Haarlem. Was heel gezellig met vrienden en vriendinnen. Hier met schoonzussie Marissa. 

Deze week had ik tentamen statistiek.. Met een gevulde buik kan ik altijd beter leren, hihi. Hier een lekker ontbijtje!

Vorige week lakte ik mijn nagels met de nieuwe kleur van Chanel, Azure. And as we speak zit hij nog steeds op mijn nagels zonder beschadigingen!! Wel uitgroei.. dus even tijd maken voor het lakken van mijn nagels.

Ahhh, even zwijmelen. Afgelopen oktober waren we naar Turkije. Wat was het daar lekker zeg!!

Dennis en ik zijn aan het kijken voor een huisje, dus ik ga alvast beginnen met het kopen van spullen. Haha, moest hier vroeger niet aan denken, maar des te leuker vind ik het nu!

Hoe heb ik het ooit gedaan zonder MAC kwasten? Ik ben verliefd!

Op dit moment sta ik op een camping in Beekbergen, lekker met Pinksteren een weekendje weg. Nouja lekker? Duimen jullie een beetje voor het weer? Deze beauty NAKED Flushed gaat in ieder geval mee, heerlijk palette!
Vivianne:
Het was natuurlijk moederdag en dit vond ik toch wel het allermooiste boeket.
De allerleukste cadeautjes maak je zelf dus ik ging aan de slag met de schaar en vliegerpapier.

Gouden nagels zijn toch wel heel erg tof!

Debbie nam deze prachtige ketting mee uit Gran Canaria, helemaal blij mee!

Deze prachtige zomerlook van Max Factor zag ik dinsdag bij het persevent van Procter en Gamble.

Sascha Breuer is een bekende haarstylist en liet samen met de nieuwe producten van Wella zien hoe je deze toffe vlecht kunt maken met behulp van een gekleurde extension.

Aussie had een een toffe streetartist uitgenodigd om op de wand een groot kunstwerk te maken, hij gebruikte de producten van Aussie om extra glans en geur toe te voegen aan het kunstwerk.

En omdat ik hem zo schattig vind wil ik deze collage nog een keer met jullie delen, de kunstenaar Kris Tate maakt leuke prints met dieren erin!
Debbie:

Wat was het koud in Nederland toen we terugkwamen! Een lekker, zelfgemaakt Thais soepje bracht wat warmte...

Iedereen was een beetje moe tijdens Moederdag, mijn ontbijt kreeg ik pas ''s middags, maar het was wel lekker en gezond

Op weg naar Londen in de Eurostar, met de nieuwste Dan Brown op de ipad mini, best spannend tot nu toe

Over Jo Malone hebben jullie al kunnen lezen in mijn verslag, maar deze foto moeten jullie nog even zien. Het lijkt alsof ik een cappucino krijg, maar nee....het is heerlijk, romig schuim waarmee mijn handen en armen worden gemasseerd...wat heerlijk!

Deze nude shoes gespot bij Harrods, ze zijn van Celine en heel erg duur...maar wel bijzonder natuurlijk, zou het iets voor jou zijn?

Hi Tom Ford counter in Harrods, ik kon je echt niet voorbij lopen....

Te schattig, deze mini Tom Ford lipstick in de prachtige roze Casablanca, dat was al een favoriet van mij en nu heb ik die ook in ienieminie versie <3

Nog meegenomen uit Londen, de Superfood salade van de geweldige Pret-a-manger winkel, die we echt ook in Nederland nodig hebben

Maar thuiskomen en mooie beautyproducten vinden in de post is ook wel erg fijn, de geweldige Terra Ora poeder van Guerlain durf ik bijna niet te gebruiken....

Oh ja, Mogu mogu maar eens geprobeerd samen met dochter Bo, zij omschreef het als zoet met stukjes schimmel erin. In werkelijkheid schijnt het een redelijk gezond drankje te zijn met stukjes kokos....of het nu echt lekker is? Geef mij maar een lekker glas kokoswater of verse jus d''orange

KOH gaat voor snoepjeskleuren die perfect passen bij het verslavende spelletje Candy Crush, vanaf juli 2013 in de winkels

Lief, Sem wilde een outfitfoto van mij maken. Ik stond er wel helemaal op, maar als je een foto op Instagram zet, dan gaat er natuurlijk een stukje af...dan maar zonder hoofd
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top