Nieuws

Essence Trend edition Me & My Icecream augustus 2013

In augustus is het waarschijnlijk enorm warm en zonnig in Nederland, puffend zoeken we naar verkoeling en ijsjes zijn niet aan te slepen! Het is natuurlijk wel een beetje "wishful thinking" maar aan de andere kant moet het toch echt weleens echt zomer worden? Maar of er nu zon & warmte is of niet, Essence verkoelt ons in elk geval door de schattige Trend edition Me & My Icecream, kijk je mee naar alle informatie en foto''s?

Shimmer Pearls EUR 3,39
Deze mini ijsparels (ofwel glanspoederparels) toveren in een handomdraai een ''frosty'' glans op jouw gezicht. Deze parels zitten in een schattig roze doosje en past helemaal bij deze trend edition.



Cream Blush EUR 2,89
Bij een subtiele glans hoort natuurlijk ook een frisse blush, deze cream blush is zacht en creamy in de verpakking maar voelt poederachtig aan op de wangen. Deze kleur doet mij denken aan een lekker perzikijsje of zien jullie er een heerlijk warm zonnetje in?

01 Ice Bomb
Baked Eyeshadow EUR 2,89
Deze oogschaduw doen mij denken aan zelfgemaakte ijsbolletjes in de smaken: karamel, abrikoos en mint. Deze baked oogschaduws hebben een zachte textuur en laten een subtiele glans achter.
01 Cone Head
02 icylicious
03  Always on my mint
Hand Wipes EUR 1,39
Bij heerlijk warm weer hoort natuurlijk een zonnetje maar wat is er nu vervelender dan een smeltend ijsje en plakkerige handen nadien? Gelukkig heeft Essence daar ook aan gedacht! Deze handige vochtige tissues ruiken naar aardbeien en kunnen gemakkelijk mee in de tas.

Lip Balm EUR 1,99

Ken je de ''Twister''-ijsjes nog? Daar doen deze lippenbalsems mij aan denken. Twee heerlijke smaken in een lippenbalsem die ook nog eens lekker ruiken! In deze lippenbalsems zitten ook nog eens sheaboter en jojoba-olie voor extra zachte lippen. Ga jij voor bloemige Lavendel-Vanille, fruitige Abrikoos-Beige of voor de friszoete Roze-Mint?


01 ice, ice baby

02 icylicious

03 Always on my mint
Nailpolish EUR 1,89
Heb jij al trek gekregen in een ijsje na al deze mierzoete make-upjes? Deze pastelkleurige lakjes hebben precies de kleuren van ijsjes. Met deze kleurtjes op jouw nagels ben je meteen helemaal zomerklaar.
 

01 Ben & Cherries & 02 Always on my mint

03 ice, ice baby & 04 icylicious
Nail Topping Stickers EUR 1,99
Wil je jouw ijs-look helemaal compleet maken? Maak ze dan af met wat vrolijke spikkels. Deze nagelstickers doen mij denken aan de caviar nagelballetjes alleen dan net wat zoeter. Het grote voordeel van deze stickers is dat je er gemakkelijk een nagellak onder kunt dragen en je niet hoeft te knoeien met de losse balletjes!
01 Rainbow Sprinkles
De Essence Me and My icecream trend edition is vanaf augustus 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, uiteraard zoals altijd zolang de voorraad strekt. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de shimmer pearls en nail topping stickers. Lieve zachte en vooral zoete kleurtjes, ik denk dat ook deze collectie de winkel uit zal vliegen. Want wie kan er nu niet zulke schattige zoetigheid weerstaan?!

Heb jij al een favoriet op het oog? Wat vind jij van deze limited edition?
Deel dit artikel
Back to top