Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 21 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Onze lieve labrador Hunter! Bijna twee jaar oud, en houdt er echt niet van om in de regen te lopen. Lekker slapen dus met die regen!

Met Pinksteren stonden mijn vriend en ik met mijn ouders (en Hunter) op een camping in Beekbergen. Brrrr, koud!! Maar wel heel erg gezellig. 

Maandagmiddag gingen we naar huis. Vlak voordat het ging regenen zat alles in de auto, pfiewwww alles droog!

Ik had nog wel een nieuwe bikini bij de Hunkemöller gescoord, nu het warme weer nog!

Dinsdag met the love een ochtendje op stap. Spannende dingen staan in het vooruitzicht, binnenkort misschien meer...

Voor Beautyscene werken is zo slecht nog niet. Lekker testen welke producten fijn zijn en welke niet, laat dat maar aan ons over!
Vivianne:
Rustig het weekend beginnen met de nieuwe Vogue..
Na een volle week stage lopen op de Beautyscene redactie werk ik ook nog op zaterdag om bij te verdienen. Mijn oppepper van die dag was deze fles Kokoswater van Hero en is zoooo ontzettend lekker!

Mijn beste itunes aankoop van deze week: Filmmuziek van de Great Gatsby!
En natuurlijk mijn ''lips-of-the-week'': Mac lippotlood In anticipation en Mac Please me Lipstick.

Deze week ben ik druk bezig geweest met de wenkbrauwpotloden testen. Super leuk om te doen en ook nog eens handig want ik heb zowaar een nieuwe favoriet.
Debbie:

Vorig weekend heb ik mij schuldig gemaakt aan kinderarbeid! Sem en vriendje hebben geholpen met het schoonmaken van de jacuzzi, ze deden het graag en hebben inmiddels toch alweer 3 keer van dat heerlijke warme bad (36 graden!) genoten

Chique, de nieuwe nagellakken van Guerlain, snel maar eens swatchen!

Een prachtige herinnering aan mijn bezoek aan Jo Malone in Londen, een kalfsleren gepersonaliseerde ipad hoes van Anya Hindmarch

Ontbijtjes met fruit zijn altijd een goed plan, vooral de bosbessen waren dit keer te lekker!

Er was niet heel vaak zon deze week, maar zodra die zich liet zien, rollen onze katten heerlijk over de grond, herkenbaar?

Heel lastig, de informatie van de MAC X Rihanna collectie van juni laat nog steeds op zich wachten, maar ik heb wel ontdekt dat er drie lipsticks te koop zullen zijn : Riri woo, RiRi boy & Heaux. De exacte datum is nog niet 100 % bevestigd, maar zal waarschijnlijk half juni zijn (ik had eerst 3 juni genoemd, maar dat is toch weer veranderd)

Parfum van de dag, de heerlijke Granada eau de parfum van MEMO Paris, een warme, vrouwelijke geur met granaatappel, oranjebloesem, sambac jasmijn, amberhout en musk

lieve Yoshi kijkt graag toe als we foto''s aan het maken zijn op de beautyzolder, de Lancaster handdoek ligt wel erg lekker natuurlijk

Op de redactie verwennen we ons graag met een lekker soepje en salade <3

Ik krijg er weleens vragen over : dit is mijn signature parfum Violet Blonde van Tom Ford, past echt perfect bij mij volgens anderen

maar ik wissel natuurlijk wel graag af! En ik ben nu helemaal into layering : bodycream in English pear & freesia combineert nl.perfect met Grapefruit Cologne. Vanaf volgende week kunnen jullie het ook gaan proberen in de Jo malone counter in de Bijenkorf in Den Haag

Perfect melkschuim nodig? Met deze geweldige melkopschuimer van Philips lukt dat in een minuutje, niet alleen warm schuim maar ook koud, heel handig voor lekkere ijskoffie deze zomer! Nu al verslaafd!
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top