Reviews

Guerlain Lingerie de Peau BB beauty booster review

Afgelopen winter was ik behoorlijk gecharmeerd van de Guerlain Parure de Lumiere foundation (zie dit artikel) en nu heeft er opnieuw een Guerlain foundation mijn hart gestolen. Foundation? Hmm...niet helemaal, want eigenlijk is het de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster ofwel de BB cream van Guerlain. Ik? Een BB cream waar ik echt gek op ben? Het gebeurt niet vaak, maar dit keer was het echt (weer) raak, lees je mee voor mijn review?

Er zijn inmiddels zoveel BB creams, eigenlijk is het best wel logisch dat ik er ook één zou vinden die bij mij past. Want dat was/is een beetje het probleem, zoveel BB creams, zoveel verschillende soorten die passen bij zoveel verschillende wensen. Mijn wensen waren een tijdje geleden al redelijk in vervulling gegaan bij de Diorskin Nude BB cream maar inmiddels is die van de eerste plaats verstoten!

Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster (tube 40 ml) EUR 46,39

Mijn favoriete BB cream is nu zeker deze van Guerlain, de Lingerie de Peau Beauty Booster die sinds kort uit is. Deze dunne BB cream zou ik willen omschrijven als een licht aanvoelende, zeer dekkende foundation met verzorgende eigenschappen, een geweldige natuurlijke finish en zonbescherming (SPF30). De verzorgende eigenschappen zijn voor mij niet echt voldoende, ik gebruik er een klein beetje dagcreme onder, maar ben je jonger of heb je een iets vettere huid, dan heb je waarschijnlijk wel voldoende aan de Beauty Booster.

Handige pomptube die je ook makkelijk neer kunt zetten en zich goed laat doseren

Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster ingrediëntenlijst
Ik was toch wel een beetje verbaasd door de goede dekking, dat had ik niet verwacht van deze vrij dunne BB cream. Maar het is toch echt zo, de creme dekt goed, voelt echt licht aan op de huid (helemaal niet plakkerig of iets dergelijks) en blijft de hele dag mooi zitten. De glans is best behoorlijk, misschien net iets teveel van het goede maar dat is prima te verhelpen door een beetje MAC Prep + prime transparent finishing powder. Die poeder matteert net een beetje, maar zorgt niet voor een extra laag of een te poederig effect, het is niet voor niets een transparante poeder.
 
De glans is dus mooi en zorgt zeker voor een natuurlijk resultaat, de huid straalt en is toch egaler zonder er onnatuurlijk uit te zien. De houdbaarheid is echt goed, sommige BB creams hebben weleens de neiging om te verdwijnen (zo lijkt het) maar dat is bij deze BB cream echt niet het geval. Mijn make-up zat er 's avonds nog steeds perfect op. HIeronder de foto's van het resultaat, links zonder make-up en rechts alleen met een klein pompje BB cream dat ik met mijn vingers heb verdeeld over mijn gezicht.

links : voor/geen make-up | rechts : met een laagje Guerlain Lingerie de peau BB
Omdat het er toch een beetje naakt uitziet zonder de rest van mijn make-up, heb ik ook nog maar even een foto gemaakt van het eindresultaat. Deze week laat ik jullie ook nog even precies zien hoe je deze look maakt, ik ben er nl. behoorlijk gek op en het is zo simpel, je hebt maar twee oogschaduws, een bronzer, een blush en eyeliner nodig. En natuurlijk de BB cream van Guerlain!


Ik ben dus fan van de BB cream van Guerlain, zeker ook omdat ik eindelijk een perfecte kleur heb gevonden, dat gebeurt ook niet zo vaak. Misschien heb ik gewoon geluk dit keer, maar de kleur medium is echt perfect passend bij mijn huid (die wel iets donkerder is dan normaal door mijn vakantie). Er zijn helaas maar twee kleuren beschikbaar, naast de Medium is er ook nog een Light, dat assortiment had best iets uitgebreider gemogen van mij.

Je vindt de Guerlain Lingerie de Peau BB Beauty Booster binnenkort (ze zijn hier en daar al gespot) bij de bekende Guerlain verkooppunten voor een prijs van EUR 47,85 (tube 40 ml). 

Durf jij het nog aan om eens een BB cream te testen? Deze van Guerlain is nl. echt goed en de moeite waard, mits een van de twee kleuren bij jouw huid past. Ga je deze uitproberen in de winkel?

Deel dit artikel
Back to top