Inspiratie & Tutorials

Youtube 101: De perfecte Smokey eyes

Hoe maak je eigenlijk een perfecte smokey eye? Elke oog is anders en iedereen houdt weer van een ander soort smokey-effect, maar donker omlijste mysterieuze ogen vinden we allemaal wel leuk om een keer te proberen. Lisa Eldridge heeft de perfecte smokey eyes tutorial voor jou gemaakt. Of je nu weinig tijd hebt, hangende oogleden hebt, graag kleur gebruikt of juist van klassiek houdt, voor iedereen zijn er wel handige tips om jouw perfecte look te creëren. Ben je benieuwd welke look er het beste bij jou past?

Lisa Eldridge is een professionele make-up artist met geweldige video''s. Haar kanaal is echt een aanrader, deze staat vol met handige tutorials en filmpjes. Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde look of heb je een feestje en heb je geen inspiratie voor een mooie look? Bezoek dan zeker even haar youtubekanaal. Vandaag hebben we de verschillende filmpjes onder elkaar gezet over smokey eyes!

Lisa Eldridge is heel goed in het maken van de klassieke looks. In dit filmpje laat ze zien hoe je eigenlijk heel gemakkelijk een  ''Classic smokey eyes look'' kunt maken. Je kunt dit bijvoorbeeld met zwart of grijs doen maar je kunt ook heel goed eens een andere kleur pakken zoals donkerbruin, donkerblauw of donkergroen.

Heb je weinig tijd en moet je eigenlijk al op weg zijn naar jouw afspraak of feestje? Leer deze ''Quick smokey eyes'' te maken bij jezelf en je hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw make-up als je iets minder tijd hebt.
De prachtige Cheryl Cole staat bekend om haar verleidelijke ogen vaak met een donkere smokey eye. Lisa Eldridge deed haar look voor een covershoot en maakte er een tutorial van. Zeker leuk om een keer zelf te proberen als je fan bent van Cheryl of een klein beetje op haar wil lijken.
Wil je eens iets anders dan een klassieke smokey eye? Ga dan voor een smokey eye met een winked eyeliner. Hierdoor krijgt jouw look een hele andere uitstraling en is meteen een beetje meer ''fashion'' en ''trendy''.
Smokey eyes zijn er voor iedereen, ook voor als je iets overhangende oogleden hebt of als je misschien al iets ouder bent. Lisa Eldridge legt stap voor stap uit hoe je het beste een smokey eye kunt maken, ze gebruikt hiervoor iets minder donkere kleuren en bouwt die langzaam op.
Deze smokey eye is wat minder draagbaar dan de vorige smokey eye-looks maar daarom niet minder mooi. Deze heftige gekleurde smokey eye is misschien in het begin wat lastig om te maken maar door de handige tips van Lisa Eldridge kun je het gewenste resultaat met gemak bereiken. Begin met een zwarte basis op de oogleden, vervolgens breng je daar overheen de gekleurde oogschaduw aan om een gekleurde smokey eye te krijgen.

Heb je amandelvormige of aziatische ogen? Dan staat deze donkerblauwe smokey eye look je vast mooi, in dit filmpje kun je goed zien hoe je de oogschaduw het beste aan kunt brengen.

Deze gekleurde smokey eyes look is ideaal voor een chique avond uit of een exclusief feestje in een hippe club. In deze tutorial maakt Lisa Eldridge gebruik van verschillende donkere kleuren, hierdoor wordt de smokey eye een stuk frisser om te zien.


Bron: weheartit
Welke smokey eye past het beste bij jou? Draag jij wel eens een smokey eyes look?
Ken jij nog een leuk Youtubekanaal? Deel deze dan met ons en onze lezeressen en laat een reactie achter in de comments!
Deel dit artikel
Back to top