Nieuws

Geef je haar attitude met de Aussie Street art special editions & win

Een mooie bos haar zorgt ervoor dat je zelfverzekerd over straat loopt, haar dat danst, glanst en heerlijk ruikt is voor mij zeker een must! Aussie heeft de bekende 3 Minute Miracles (3MM''s) in een stoer, nieuw jasje gestoken waardoor jij direct met de juiste street attitude over straat gaat. De Aussie Street Art Design editions zien er vrolijk & zomers uit en zijn wat ons betreft echte musthaves, mede door de fijne ingrediënten als Australische muntbalsem, aloë vera, avocado en jojobaolie

Aussie story
In 1979 brengt de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met een variatie aan plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Tom raakt geïnspireerd en verdiept zich in de wondere wereld van blue gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, muntbalsem, schors van wilde kersenboom en het beschermende jojobaolie. Hij experimenteert en slaagt erin, met een mengsel van Australische invloeden, een veelbelovend haarmiddel te ontwikkelen: de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). Inmiddels zijn in Nederland in totaal zeventien Aussie shampoo- en conditionerproducten verkrijgbaar voor ieder haartype www.aussiehair.com/nl

Glanzend haar met een betoverende geur
Als je zo druk bent als ik, dan kom je weleens tijd te kort. De 3 Minute Miracle van Aussie is dan ook zeker een uitkomst, na het haren wassen knijp ik het water uit mijn halflange haar en breng de 3MM aan (de reconstructor is mijn favoriet) en laat deze 3 minuten inwerken. Ik kan niet uitgepraat raken over de geur van de Aussie producten, die zijn zo ongeloofelijk lekker, geen enkel ander haarverzorgingsmerk kan daaraan tippen. Mijn haren ruiken na gebruik dus heerlijk, maar glanzen ook prachtig, bouncen lekker op neer als ik door de stad rondloop langs de kleurrijke graffiti''s in de stad.

Het assortiment Aussie producten bestaat inmiddels uit 17 verschillende producten in 6 verschillende lijnen (Frizz miracle, Miracle moist, Colour mate, Aussome volume, Luscious long en Take the heat), die exclusief te koop zijn bij ETOS. De productlijn wordt deze zomer, tijdelijk, uitgebreid met de volgende producten:

  • Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Street Art limited edition 250 ml EUR 9,14
  • Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy Street Art limited edition 250 ml EUR 9,14
  • Aussie 3 Minute Miracle Colour Street Art limited edition 250 ml EUR 9,14
mijn favoriet is de 3MM Reconstructor

Ben jij benieuwd naar deze Aussie 3MM''s en wil jij ook graag met glanzend, heerlijk geurend en bouncy haar rondlopen deze zomer? Doe dan mee met onze winactie, we geven 3 pakketten met de 3 Street Art limited editions & een leuke goodie weg t.w.v. EUR 45,00.
Vertel ons in een comment onder dit artikel of een email naar winactie@beautyscene.nl (stuur dan direct jouw adres mee) wat jouw favoriete streetstyle look is deze zomer en wie weet ben jij wel één van de drie gelukkigen! Je hebt tot 15 juli 2013 de tijd om mee te doen, daarna kiezen we drie winnaars.

Onze zus Fashionscene heeft trouwens een extra fijne winactie i.s.m. met Aussie, waarbij je een stoere designer dress van Bec & Bridge t.w.v. EUR 400,00 kunt winnen. Neem hier een kijkje en doe mee!

Deel dit artikel
Back to top