Reviews

Win een Garnier Beauty Oil en maak kans op een zomers pakket van Garnier

Ziet jouw huid er na het zonnetje vandaag al een beetje zomers uit, maar mis je nog iets? Een gezonde glans bijvoorbeeld van een goede gevoedde huid? Met een mooi glansje op de huid zie je er direct beter uit, gezonder en stralender en wist je dat je met een glanzende huid ook slanker oogt? Pak de olie er dus maar bij en smeren maar! Geen olie in de buurt, doe dan mee met onze Garnier winactie en win 1 van de 25 heerlijke Garnier Beauty Oils! 

Wat is de Garnier Ultimatie Beauty oil?
Het is een ultra-lichte, niet plakkerige, droge olie in sprayvorm die je makkelijk aanbrengt en die snel door de huid wordt opgenomen.
De Ultimate Beauty Oil is verrijkt met 4 kostbare oliën: argan, macadamia, amandel en rozen. De 4 oliën zijn speciaal geselecteerd vanwege de krachtige voedende eigenschappen en zorgvuldig gedoseerd zodat het een droge olie blijft,die niet plakkerig aanvoelt. Deze oliën staan bekend om hun sterke concentratie omega 3 en 6 vetzuren die de natuurlijke huidbarrière bewaken en herstellen. Deze natuurlijke beschermingslaag, de hydrolipidenfilm, werpt een buffer op tegen externe schadelijke invloeden en voorkomt vochtverlies. Op die manier blijft de huid optimaal gehydrateerd en verliest de huid ook minder snel essentiële voedingstoffen.

Olie? Is dat niet vet en plakkerig?
OK, een huidolie heeft dus heel wat positieve eigenschappen, het heeft een krachtige voedende werking die zorgt voor een mooie glans en het hult de huid in een heerlijke, zachte geur. Maar... olie heeft het imago de huid plakkerig en vet te maken. Gelukkig is dat bij deze droge olie helemaal niet het geval, de olie trekt direct in de huid en laat geen vet laagje achter. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de olie vlekken maakt op kleding, je kunt je direct aankleden nadat je de olie hebt aangebracht.  Kortom, beperk het gebruik van deze olie echt niet voor speciale gelegenheden, maar gebruik de olie dagelijks. Zeker op zomerse dagen laten we nogal wat blote huid zien en die huid ziet er echt beter uit als je die hebt ingesmeerd met een huidolie. 

Een paar aanbrengtips

 • Masseer de olie in als de huid nog een beetje vochtig is, vlak na het douchen, voor een zachte, gehydrateerde huid. De olie kan uiteraard ook aangebracht worden als de huid droog is, voor een lichte parfumering en een stralende glans.
 • Breng een paar druppels aan op de plekjes van je lichaam waar je je harstslag kunt zien/voelen zodat je de hele dag kunt genieten van een licht geparfumeerd effect. Bekende pulspunten: achter de oren, in de knieholte, op polsen, ellebogen en in de hals.
 • De olie is ook heel fijn om aan te brengen op de nagelriemen, doe dat bijvoorbeeld in de nacht, dan kan de olie extra goed intrekken.
 • Ik heb altijd een flesje beneden staan, voordat ik de deur uit ga check ik mijn armen, benen en voeten nog even op droge plekjes. Zie ik ze? Dan spray ik wat olie in mijn handen en wrijf de plekken nog even in, het flesje kun je natuurlijk ook makkelijk meenemen, het is van kunstof en heeft een handige spraydop.

We geven 25 flacons Garnier Ultimate Beauty Oil t.w.v. EUR 5,99 weg deze week, meedoen kan op twee manieren:
 • laat onder dit artikel voor 16 juni 2013 een comment achter waarin je beschrijft hoe jouw favoriete zomeroutfit eruit ziet, liefst zo gedetailleerd mogelijk, je mag natuurlijk ook een collage, afbeelding of link plaatsen naar jouw zomeroutfit, des te origineler des te beter. 
 • ga naar onze Facebook pagina, like & deel deze Facebook post en laat ons daar weten hoe jouw favoriete zomeroutfit eruit ziet, ook hier mag je een foto of link achterlaten, probeer origineel te zijn!
 • we zullen uit alle inzendingen (hier en op Facebook) 25 winnaars kiezen, zij krijgen een reply op hun comment waarin we ze vragen om hun adres naar ons te mailen.
Maar dat is niet alles!! Als je meedoet maak je nl. ook nog kans op een vrolijke, zomerse hoofdprijs van Garnier, een pakket vol fijne zonproducten t.w.v. EUR 94,93. Uit de 25 winnaars kiezen we na 16 juni 1 winnaar die deze hoofdprijs zal ontvangen. In het pakket vind je:
 • Garnier Ambre Solaire BB Sun Cream  EUR 11,99
 • Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Ambre Solaire EUR 13,49
 • Garnier Ambre Solaire Resisto kids 50+ EUR 17,99
 • Garnier Ambre Solaire Aftersun Milk EUR 9,49
 • Garnier Ambre Solaire Golden Protect spf 20  EUR 16,99
 • Garnier Ambre Solaire Sensitive expert 50+ EUR 18,99 
 • Garnier Ultimate Beauty Oil EUR 5,99

Heb jij weleens een huidolie geprobeerd? Doe dat zeker, het maakt de huid zoveel mooier! Doe je mee met de winactie? Wat is jouw favoriete zomeroutfit voor de aankomende weken? Is het een polkadot bikini zoals Yfke hier draagt of toch iets anders?
Deel dit artikel
Back to top