Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 22 2013

Iedere week geven we jullie een kijkje achter de schermen van de redactie van Beautyscene. Hoofdredactrice Debbie en stagiaires Vivianne en Malou zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden en natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Maar er komen ook leuke, lieve en grappige persoonlijke foto''s voorbij. Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?

Malou:
Zaterdagavond begon met tapas eten met mijn lieve nichtjes. Ik kreeg een lief cadeautje van één van de twee, omdat ik haar ergens mee had geholpen. PERFECT cadeau voor een beautyblogger: wattenschijfjes, nagellakremover en een nagellakje. 

Zondag met paps en mams naar de braderie in Heemstede geweest. TIP: er zit daar een outlet van Maison de Bonneterie. Super mooie merken als Kenzo, Michael Kors, Karen Millen, Arma en Denham met kortingen standaard van 30% tot 70%. En er zitten echt hele mooie dingen tussen!

Sneak previews van Debbie ontvangen is het allerleukst. Stiekem al laten zien wat ik mag gaan testen, oehhhh. Review volgt snel!

Jaaa The New Black ontving ik deze week, en daar was ik al super benieuwd naar. Hier draag ik het setje ''Cloudy Ballet''. Mooooi! Hier te bestellen. 

Vrijdagochtend zat ik al om 7.33 uur in de trein om college te volgen in Utrecht. Ineens zag ik de Metro Mode tegenover me liggen met daarin Debbie! Dat was wel even leuk wakker worden, wat een leuke bijlage is dat toch!
Vivianne:
Ik begin het bloggen steeds leuker en leuker te vinden, over een maandje zit mijn stage er al weer op. Ondertussen geniet ik nog even van de heerlijke latte''s die Debbie maakt met haar nieuwe melkopschuimer van Phillips, yay!
Zondag gingen we naar The Great Gatsby, als je hem nog niet gezien hebt, GAAN!! Hij is echt waanzinnig en nu al een van de beste films van 2013. Voor de film gingen we nog wat eten, dit is het muntheebos van Shabu Shabu..
Ik ben niet zo''n fan van nagellak, maar voor dit setje nam ik toch echt even de tijd. Rebel Edge van The New Black heeft van die stoere studs, ik ben er helemaal verliefd op zo leuk!

Mimosa baby geurkaars van Diptyque, hij ruikt echt heel fris en zomers. De eerst volgende keer dat ik langs Skins kom neem ik zeker een groot exemplaar mee!
Hij is terug: Coca cola Vanilla!! Normaal ben ik niet echt dol op cola maar deze vind ik erg lekker. Gevonden bij de AH hier in de buurt maar het schijnt dat ze al in meerdere AH''s gespot zijn, wie weet komen de grote flessen ook wel weer terug!
Mijn favorieten van dit moment, ik ben mijn iPhone en statement ketting van Zara vergeten maar die horen er ook zeker bij.
Debbie:

Zondag was het sushi-dag met Bo, Vivianne en schoonzusje Babette, daarna zijn we naar the Great Gatsby geweest, we zwijmelen nog na.....

Na het bezoek aan Skins snel even een "selfie" maken in de spiegel van het Conservatorium hotel

Bij de Dio drogist vond ik dit "Caviar manicure" setje voor maar EUR 5,00, toch een stuk goedkoper dan van Ciaté.....

Dinsdag hadden we een presentatie bij The Lobster House in Amsterdam....daar hebben ze heerlijke carrotcakes, broodjes met vis en veel kreeft, een aanrader!

Deze gaat binnenkort in de test, die spannende blauwe plasma zorgt voor een stralende huid zonder dat het te aggressief is voor de huid, het is van Perricone MD en wordt o.a. verkocht bij Babassu

Na BB creme krijgen we nu ook BB eye creams, deze zijn van Garnier en Dior, ik ga ze uitproberen

Hoi, nieuws Marc by Marc Jacobs hoesje <3

Mijn blog op www.metromode.nl staat weer online, natuurlijk met mijn lieve Bo & Sem als modellen

Een autosleutel in de vorm van een Porsche? Dat kan gewoon!

In de Beautybox van deze maand vind je bijna alleen maar full size producten van Bio-Oil, Gliss Kur, Trind en nog veel meer.....www.beautybox.nl om hem snel te bestellen!

Op vrijdagmiddag even relaxen met Sem in de tuin, hij met een banaan en een Donald Duckje, ik met Coco Juice met mangosmaak en een boekje

Roze lippen van BE Creative Make Up, het nieuwe make-up merk van ICI Paris XL

Leuk natuurlijk, een schoenenverslaving, maar inmiddels passen ze echt niet meer in de kast en heb ik dus een file voor de deur....en toch heb ik deze week maar twee paar nieuwe gekocht....
Als jullie ons volgen op Twitter, dan hebben jullie deze foto''s misschien allang gezien. Via Twitter geven we jullie de hele week door een kijkje achter de schermen van de redactie, zorg dus dat je ons volgt als je dat leuk vindt : Debbie (@mrsbeautyscene), Vivianne (@ViviannevB) en Malou (@maloumeeuwes). Volgende week weer een overzichtje van de leukste foto''s.
Deel dit artikel
Back to top