Reviews

Chanel Hydra beauty Essence Mist - een energie- & hydratatieboost voor de huid

Ik heb een nieuwe verslaving......ik ben helemaal verslingerd aan de nieuwe Chanel Hydra Beauty Essence mist. Deze verfrissende en beschermende mist spray ik dagelijks over mijn gezicht en dat zorgt er direct voor dat mijn huid wakker en vol energie is. Ik was al een groot fan van de andere producten uit de fijne hydraterende Chanel Hydra Beauty lijn (het serum is ook geweldig) en met deze uitbreiding ben ik dan ook erg blij. Wat mij betreft is dit een musthave voor de zomer.....is het niet hier dan wel op onze vakantiebestemming. Lees je even mee?

De producten uit van de Hydra Beauty lijn van Chanel zorgen voor een diepe hydratatie van de huid, perfect om te gebruiken als je last hebt van een vochtarme huid (en dat heeft momenteel bijna iedereen doordat we te lang binnen bij de verwarming hebben gezeten). Een vochtarme huid uit zich in een trekkerig gevoel, fijne lijntjes die ontstaan en door een vaal en dof uiterlijk. Daar valt gelukkig wel veel aan te doen, bijvoorbeeld door de nieuwe Hydra Beauty Essence Mist (EUR 56,00 sprayflacon 50 ml).

ingrediëntenlijst Chanel Hydra Beauty Essence Mist

Die fijne hydraterende spray breng ik 's ochtends aan over mijn huidverzorging voordat ik mijn make-up aanbreng, maar in de loop van de dag pak ik de spray er soms ook nog wel even bij, zeker als ik een beetje moe ben of mijn huid er vermoeid uitzie. Je sprayt de mist op een afstand van ongeveer 15 cm op de huid in een ronddraaiende beweging. Het gevoel is heerlijk en de geur is hemels, je bent direct weer helemaal wakker en opgefrist!

In de Hydra Beauty producten zorgt het ingrediënt Camelia Alba PFA voor hydratatie diep in de huid, daar waar het nodig is. In de huidcellen stimuleert dit ingrediënt de huid zodat de huid zelf weer meer (en voldoende) vocht gaat aanmaken en vasthouden. Om het vocht ook binnen de huid te houden wordt er Blue Ginger PFA aan de Hydra Beauty producten toegevoegd. Dit ingrediënt zorgt voor een extra barriere, waardoor het vocht goed binnen de huid wordt gehouden en zorgt er daarnaast ook voor dat vrije radicalen onschadelijk worden gemaakt.

Naast de Hydra Beauty Essence Mist is er nog een ander nieuw product, de Hydra Beauty gel yeux (EUR 49,50 pompflacon 15 ml), een verfrissende ooggel die de huid rondom de ogen direct opfrist. Na verloop van tijd zal de dunne huid rondom de ogen door de hydraterende bestandelen voller gaan ogen, donkere kringen zullen minder zichtbaar zijn en droogtelijntjes verdwijnen. Ik heb de gel natuurlijk getest en ik ben heel blij met de lichte geltextuur die ook nog eens prima combineert met make-up zoals concealer. Op mijn leeftijd zullen fijne lijntjes heus niet zo maar verdwijnen, maar ik moet echt een goede oogverzorging gebruiken. In de nacht kies ik voor een vollere creme en overdag is deze ooggel heel fijn en verfrissend. De ooggel is verpakt in een fijne pompflacon en bevat geen parfum, jammer genoeg zie ik op de ingrediëntenlijst wel alcohol staan. Dat vind ik dan wel een klein minpuntje omdat dat de huid toch weer onnodig uitdroogt, toch moet ik ook weer eerlijk zeggen dat ik er geen "last" van heb gehad.

ingrediëntenlijst Chanel Hydra Beauty gel yeux


Kan jouw huid nog wel wat meer hydratatie gebruiken? Neem dan eens een kijkje bij de complete Chanel Hydra Beauty lijn, de producten zijn dan misschien niet goedkoop te noemen maar doen hun werk echt meer dan uitstekend. In principe kun je de Hydra Beauty producten gebruiken bij alle huidtypes en zijn ze geschikt voor alle leeftijden, ook zeer geschikt voor de jongere huid. Het Hydra Beauty serum is ook heerlijk, het is perfect om als kuurtje te gebruiken als jouw huid echt vocht tekort komt, maar je kunt het ook als "onderhoudsserum" gebruiken. Ik ben vooral ook erg gecharmeerd van de frisse geur van de producten, die is echt verslavend.....*sprayt nog een beetje Essence Mist*.

Je vindt de nieuwe Chanel Hydra Beauty producten Essence Mist (EUR 56,00) & Gel yeux (EUR 49,50) binnenkort bij de bekende Chanel verkooppunten zoals de Bijenkorf. Mijn aanrader is zeker de heerlijke Essence Mist.....

Deel dit artikel
Back to top