Nagel & Handen

In de herhaling - Deborah Lippmann Run the world (girls) nail lacquer mini set swatches

Grappig, het gebeurt niet vaak dat ik een artikel over nagellak nog een keer plaats, maar voor dit artikel maak ik toch een keer een uitzondering. Vorig jaar kreeg ik het geweldige Run the world (girls) mini setje van Deborah Lippmann binnen met daarin 5 knalkleurtjes. Natuurlijk heb ik die meteen voor jullie op de foto vastgelegd, want wat zijn ze mooi! Nu laat ik de swatches opnieuw zien, omdat de set sinds kort te bestellen in bij De Bijenkorf. Als je nog op zoek bent naar neon nagellakjes, kijk dan snel verder!

De nagellakjes van Deborah Lippmann zijn sinds een tijdje ook in de online shop van De Bijenkorf te koop, dat is fijn want het zijn bijzonder mooie en originele lakjes van een hele goede kwalitleit. Niet voor niets staat Deborah Lippmann bekend als favoriete manicurist van veel celebrities en bedenkt zij nagellakken bij veel fashion shows. Ik heb zelf aardig wat Deborah Lippmann lakjes en ben er erg tevreden mee, jullie zien vast weleens swatches voorbij komen.

De Run the world (girls) mini set pastte vorig jaar goed bij de neon trend die je toen veel zag, maar ook dit jaar zal ik de lakjes zeker vaak dragen, ze behoren echt tot mijn favorieten, zeker door de mooie finish (waarover straks meer....).

Deborah Lippmann - Hollaback girl
Deborah Lippmann - I kissed a girl
Deborah Lippmann - IT girl
Deborah Lippmann - Nasty girl
Deborah Lippmann - Party girl
De finish van deze nagellakjes is best apart, ze zijn een tikje mat. Ik heb alle lakjes in twee laagjes aangebracht, zoals je ziet is de dekking bij vier van de vijf lakjes prima. De gele IT girl is niet dekkend in twee laagjes, één laagje extra zou zeker beter zijn, maar ja...de finish is toch niet echt geweldig voor deze kleur, mijn favoriet is dit echt niet. De rest van de kleuren vind ik wel mooi, vooral Party girl en I kissed a girl springen eruit voor mij. Wil je de kleuren nog meer laten knallen, dan kun je er ook een witte nagellak onder dragen, ze worden dan echt "neon".

De lakjes van Deborah Lippmann zijn "big 3 free", geen al te schadelijke stoffen dus in deze lakjes, de lakjes drogen snel, lakken makkelijk en zijn behoorlijk sterk, zelfs direct na het opbrengen beschadigen ze niet makkelijk. 
De prijs van de Deborah Lippmann Run the world (girls) set van 5 mini nagellakken (per stuk 8ml) kost EUR 54,95 en is in elk geval te koop bij De Bijenkorf. Weet je ook dat er een nail bar is in de filialen van de Bijenkorf Eindhoven en Den Haag? Daar kun je nagellakjes kopen, maar je kunt er ook jouw nagels (professioneel) laten lakken.  

Durf jij te gaan voor neon nagels? Of hou je het toch wat rustiger?
Deel dit artikel
Back to top