Nieuws

Yves Saint Laurent Babydoll collectie - wapperen met paarse wimpers

Wapperende gekleurde wimpers en prachtige grote kijkers, mooi omlijst met een subtiel wimperkleurtje en een opvallende eyeliner. De nieuwe collectie van Yves Saint Laurent ligt vanaf nu in de winkels en draait helemaal om de ogen. De Babydoll collectie bevat vier gekleurde (nieuwe) mascara's en vijf opvallende eyeliners die jouw ogen nog sprekender zullen maken. Om de look af te maken zien we ook een schattige roze nagellak en liplaquer in een meisjesachtige intens roze kleur in de collectie. Ben je benieuwd naar de mooie producten? Kijk dan snel mee....
Yves Saint Laurent Doll Eyes Mascara EUR 32,00 - 1 Noir Fétiche, 2 Brun Enjôleur, 3 Bleu Audacieux en 4 Violet Indiscret.
Gekleurde mascara is helemaal 'hot' op dit moment en ook Yves Saint Laurent kon natuurlijk niet achterblijven. De mascara separeert de wimpers en geeft extra veel volume aan de wimpers. Het borsteltje is gemaakt van kunstof en laat je de haren heel precies kleuren met de mascara, de kleuren zijn niet al te fel, maar wel goed gepigmenteerd.

Yves Saint Laurent Eyeliner EUR 32,50
10 Lumière Mordoré, 11 Lumière Bleue, 12 Lumière Améthyste, 15 Reflets Or en 16 Rose Baby Doll (de laatste twee exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf)
Om de ogen extra op te laten vallen kun je eyeliner rond de ogen aanbrengen en bij een gekleurde mascara hoort natuurlijk een gekleurde eyeliner. De gouden en de roze eyeliner zijn limited en zullen alleen te koop zijn bij de Bijenkorf. De eyeliners zijn intens van kleur en hebben een mooie gekleurde gloed over zich, voor extra opvallende ogen. Roze eyeliner? Jawel, het is echt een geweldig mooie kleur, binnenkort zeker een look met deze kleur!

Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres EUR 33,00 - Rose Baby Doll (exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf
Om jouw BabyDoll look af te maken kun je de bekende Rouge pur Couture Vernis a Levres aan brengen op de lippen, deze heeft een meisjeachtige roze kleur die goed dekt. Als je jouw look verder subtiel houdt dan kun je heel goed een fellere lipkleur dragen bij een gekleurde eyeliner of wimpers.

Laque couture EUR 25,00 - Rose Baby Doll (exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf)
En ook de nagels verdienen een vrouwelijk kleurtje, deze roze kleur is ook een limited edition en is daarom zeker een collectorsitem voor de liefhebbers. Wil je jouw look tot in de puntjes verzorgen? Dan mag deze elegante kleur nagellak zeker niet ontbreken in jouw look. De nagellak zal ook exclusief verkocht worden bij De Bijenkorf, dus wil je er een bemachtigen dan moet je er toch wel snel bij zijn.

De Yves Saint Laurent Babydoll collectie ligt vanaf nu in de winkels, een aantal producten zijn limited editions en daarom beperkt verkrijgbaar. Ik ben erg benieuwd naar de gekleurde mascara's, ze zien er in ieder geval al erg leuk uit met hun gouden huls en roze letters. We zijn de mascara's en eyeliners inmiddels aan het uitproberen, de review volgt natuurlijk binnenkort.

Wat vind jij van gekleurde mascara? En zou jij een gekleurde eyeliner EN mascara durven dragen?

Deel dit artikel
Back to top