Nagel & Handen

The New Black Glimmer Twins swatches

The New Black breidt het assortiment nagellaksetjes behoorlijk uit deze zomer! In de nieuwe Glimmer Twins setjes vind je een mooie metallic nagellak gecombineerd met een bijpassende glitterlak. Je kunt er voor kiezen de lakjes over elkaar te dragen, maar natuurlijk kun je ook wat speelser zijn door de glitternagellak als randje aan te brengen (a la French Manicure). Ik heb de drie nieuwe setjes even voor je geswatched, wat zijn het toch fijne nagellakjes!

De nagellakjes van The New Black zijn echt heel fijn in gebruik, de lakjes brengen makkelijk aan, drogen razendsnel en dekken vrijwel allemaal al in één dun laagje. Met de pigmentatie is echt niets mis! Ik vind het vooral leuk dat de setjes van The New Black je echt uitdagen om iets meer te doen met nagellak, dus niet "saai" alle nagels in één kleur (niets mis mee natuurlijk) maar af en toe net iets anders doen is natuurlijk echt wel leuk. Op naar de nieuwe Glimmer Twins swatches, op de foto''s draag ik twee laagjes van de basiskleur met op de tweede foto een dun laagje van de glitternagellak.


The New Black Glimmer Twins Magical Moss EUR 13,95 (2 X 4 ml)The New Black Glimmer Twins Pink Prankster EUR 13,95 (2 X 4 ml)


The New Black Glimmer Twins Outfoxed Violet EUR 13,95 (2 x 4 ml)

Leuk toch? De glitternagellak van het Outfoxed Violet setje is misschien een tikje onzichtbaar, die lijkt wel erg sterk op de basislak, niet zo opvallend dus! De echte aanrader is het Magical Moss setje en weet je waarom? Chanel brengt deze herfst een kleur nagellak uit die vrijwel exact gelijk is aan de basislak.....misschien wel leuk om te weten! Ik zal zeker nog eens een vergelijkingsfoto maken, maar dat moet nog wel even wachten helaas.

Deze nieuwe Glimmer Twins setjes zijn een leuke aanvulling op de setjes die al in het assortiment van The New Black waren te vinden, in de webshop van The New Black vind je ze allemaal. De setjes kosten EUR 13,95 per stuk en daarvoor krijg je twee flesjes van 4 ml in een plastic verpakking. De verpakking is wat mij betreft wel een minpuntje, de verpakking is lastig te openen en ook weer lastig te sluiten. Natuurlijk is dat niet het belangrijkste, het gaat tenslotte om de inhoud en die is zeker prima.

Neem zeker eens een kijkje in de webshop van The New Black, er is behoorlijk wat keuze! Binnenkort laten we jullie nog meer swatches zijn, o.a. van de Euro trash set en de snoeperige Cream Puff set. Voor meer info: www.the-new-black.com

Deel dit artikel
Back to top