Nieuws

Dior Summer Mix 2013 - ga voor de Capri, Rio, Cannes of Monaco look

Ieder jaar brengt Dior op de hoogtepunt van de zomer een kleine, kleurrijke collectie uit die ze Summer Mix noemen. Dit jaar is die naam zeer toepasselijk omdat er 4 kleuren nagellak gecombineerd worden met 4 cremeblushes, dat levert dus 16 verschillende combinaties op. Ik ben heel enthousiast over de Diorblush Cheek Crèmes, wat een snoeperige kleurtjes. Kijk mee naar de informatie over Dior's Summer Mix collectie.


Dior Blush Creme EUR 32,00 in de kleuren Panama, Capri, Bikini en Pareo
Een gepigmenteerde cremeblush die je simpel met de vingers kunt aanbrengen en verdelen, de formule is zo licht dat het de overige make-up niet aantast bij het aanbrengen.

Rouge Dior Vernis EUR 24,00 in vier kleuren 448 Sunnies, 658 Capeline Pasteque, 678 Creoles en 858 Tie & Dye

Op de foto zie je Capeline, blijkbaar is de naam van deze nagellak met nr. 658 gewijzigd naar Pasteque, geen idee waarom?
Diorskin Nude Tan Sun Powder in Amber en Canelle EUR 49,50

Geen nieuw product, maar wel een prima bronzer in twee vrij donkere tinten, fijn als de huid al wat gekleurd is door de zon.


Diorskin Nude Tan Bloom Powder Sunlight en Sunset EUR 53,50
Deze mooie gezichtspoeders zijn een fijne combinatie van blush en bronzer, vooral als je wat lichter van huid bent zijn dit hele mooie poedertjes, ze geven het gezicht zo'n mooie, natuurlijke glans en kleur

Naast de producten die je hierboven ziet, hoort er ook nog een Full Coverage Fluide Brush (EUR 51,50) in deze collectie thuis, met deze kwast kun je prima de gezichtspoeders opbrengen. 
Met de blushes en nagellakken kun je mooie combinaties maken, denk eens aan een "Capri" look met de nagellak Tie & dye en de blush in de kleur Panama. Of misschien kies je toch voor de "Rio look" met nagellak Sunnies en de blush Paréo? Mijn favoriete combinatie is de nagellak Capeline Pastque en de blush Panama...dat moet toch kunnen? Volgens Dior gaat het hier om de "Monaco looK' en laat ik daar nu niet zolang geleden zijn geweest voor een "James Bond avontuur"! Het was daar echt geweldig!
De Dior Summer Mix collectie zal vanaf 19 juni 2013 te koop zijn bij de Dior verkooppunten zoals De Bijenkorf.

Binnenkort zien jullie zeker swatches voorbijkomen van een paar mooie combinaties! Hou jij in de zomer ook van cremeblushes of kies je toch liever voor een poederblush?

Deel dit artikel
Back to top